About

IMG_3611

Hej skønne mennesker! Jeg hedder Maike, er Tysker, bor i København og elsker alt der har at gøre med beauty.

Jeg flyttede til det dejlige Danmark efter jeg afsluttede min universitetsuddannelse i Tyskland i 2008.  Et af mine yndlingssteder i Danmark er mit sminkebord der står i et soveværelse på Østerbro. Her kan jeg være kreativ, slappe helt af og dyrke min passion om beauty og især makeup.

Til daglig arbejder jeg som kommunikationsmedarbejder i en stor dansk virksomhed, som har absolut intet med skønhed at gøre. Derfor har jeg skabt mig dette lille beauty univers her på Achtungbeauty.

På bloggen vil jeg dele min passion med jer der er ligeså vilde med skønhed som mig, eller jer der leder efter inspiration, eller jer der har brug for en ærlig mening om et produkt. Jeg håber I har lyst til at læse og snakke med.

Hvis I vil i kontakt med mig skriv til: maike.christensen@gmail.com

SPONSOREREDE INDLÆG: Ingen af mine indlæg er sponsorerede, og jeg sætter ikke links ind for at få kommission, men udelukkende for at gøre det nemmere for jer. Hvis jeg, på et tidspunkt, skulle blive kompenseret på en eller anden måde for den slags, vil jeg naturligvis oplyse om dette i det pågældende indlæg.

English summary:

Hi guys, welcome to my beauty blog here on Achtungbeauty.com. I am a German living in beautiful Copenhagen with a passion for everything beauty that I would like to share with you here.

You can contact me by email maike.christensen@gmail.com

SPONSORED POSTS: None of my posts are sponsored, and the links are not affiliate links, but merely put in for your convenience. If this should change and I’d be compensated for such, I will of course state this in the respective post. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: