Narciso Rodriguez Eau de parfume Poudrée

IMG_6067

Ahmen se lige denne gudesmukke flaske, de kunne jo have fuldt kloakvand i den og man havde stadig syntes det dufter godt. Altså nej, men you get me. Så minimalistisk flot. Perfekt form og farve, og indholdet er nu faktisk ikke så ringe endda. Hvis man altså er til de mere tunge og søde dufte, og det er jeg i den grad, uanset hvilken årstid.

IMG_6033

Jeg er ikke nogen ekspert i at beskrive parfumer, men ja, Poudrée dufter faktisk lidt pudret, egentlig nærmere cremet – på den luksuriøse og elegante måde. Vi snakker ikke bedstemors patchouli, nej, langt mere komplekst og sexet. På den ene side tænker jeg på en ikonisk Old Hollywood star, måske Grace Kelly eller Audrey Hepburn i deres garderobe. Samtidig har duften noget moderne, sofistikeret og blomstret over sig, så på den anden side er vi mere ude i en Gigi Hadid på Balmain catwalken. Duften er som sagt sød og blomstret og har roser og jasminnoter i sig. De bliver suppleret af moskus og trænoter, der giver duften det moderne indslag. De gør den dog på ingen måde påtrængende eller skarp, men rund, blød og behagelig.

IMG_6073

Et yderlige plus ved denne er at den holder virkelig længe. Den hænger stadig ved selv efter en hel dag, og det er noget der sker sjældent.

Jeg tror det er en der deler vandene. Enten er man til den slags feminin og blomstret sødme, eller også hader man det. Jeg er tydeligvis på det første hold. Duften kan købes i Matas, Magasin og Sephora til ca. 420 DKK for 30 ml. Jeg fik vist min lidt billigere på færgen til Deutschland.

Hvad så, er I til de søde eller de friske dufte? Jeg synes de fleste jeg kender er til friskt og citrusagtigt, så dem gider jeg ikke snakke med 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: