Min Makeup Geek samling part 2 – de farverige

Her kommer der lige part 2 af samlingen med de farverige Makeup Geek øjenskygger. De kommer ikke ligeså tit frem som de neutrale, men jeg prøver at blive bedre til at bruge farver, også i hverdagen (når jeg altså går med makeup).

IMG_6226

Mine yndlings er Dirty Martini (mat olivengrøn – SÅ flot!), Envy (kold mørkegrøn med shimmer), Burlesque (brunlilla med shimmer), Neptune (den perfekte kongeblå) og Cherry Cola (mat brunlilla). Ok, en mere – Corrupt som er en af de mørkeste sorte øjenskygger jeg kender.

Mine neutrale farver og en lille anmeldelse om MUG skygger generelt kan I finde her.

Makeup Geek kan købes på Beautybay til 47 DKK.

2 thoughts on “Min Makeup Geek samling part 2 – de farverige

  1. kavauwe says:

    Wow de ser super flot ud og så til den pris…?? og så har de de fedeste farvenavne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: