Min Makeup Geek samling part 1 – de neutrale

Makeup Geek er et mærke man ikke har kunnet komme udenom i et par år nu. Daværende Youtube makeup guru Marlena startede mærket op – til at starte med kun med øjenskygger. Efterhånden er der kommet flere øjenskygge finishes, blush, contour, pigmenter og glitter til.

Mange sammenligner øjenskyggerne med MAC – nok mest fordi MUG sælges i præcis samme størrelse og som refill pan ligesom MAC. Bare til under den halve pris. Mens jeg aldrig har været den store fan af Marlena eller hendes ihærdige salgsindsats, bl.a. gennem adskillige youtubere og bloggere, så er jeg trods alt blevet ret glad for skyggerne. MAC vil altid har en plads i mit hjerte, og er stadig min number 1 (hvis jeg skulle vælge), men til prisen kan man ikke slå Makeup Geek. De er bløde, pigmenterede og nemme at tone ud. Jeg finder dem lidt mere pudrede end MAC, men til gengæld mere intensive. Det er jo altid den balance der lige skal rammes, og den er nok forskellig fra person til person. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dem.

Jeg tænkte jeg lige ville vise jer min samling. Selvom MUG laver gode swatches på deres hjemmeside, kan det jo være rart med et “uafhængigt” billede hvis man nu går og overvejer hvilke farver man skal købe. Vi starter med de neutrale farver. Jeg har en del nye, så de er ikke brugt alle sammen, men mine favoritter so far er Cosmopolitan, Frappé, Cocoa Bear og Shimma Shimma. Jeg opbevarer dem i en extra large Z palette, og har (sådan cirka) inddelt dem i de neutrale, de farverige, og de sjove. I skal nok se.

Makeup Geek neutrals

Købes på Beauty Bay til 47 DKK- eller på Makeup Geeks egen side, men her risikerer man at der kommer importgebyr på da det sendes fra USA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: