April Lieblinge

IMG_6199-2

Ih så er der månedsfavoritter, så hyggelige indlæg, dem har jeg savnet at skrive!

Rimmel Wake me up Mascara

Nu er jeg lidt af en mascara snob – ikke fordi jeg elsker at give over 200 DKK for en mascara, men fordi jeg bare har de bedste erfaringer med mascara i den dyre ende. Endelig ser det dog ud til at jeg har fundet et billig alternativ fra Rimmel. Wake me up mascaraen giver rigtig god volumen uden at klumpe, og selvom børsten virker skræmmende stor er påføringen virkelig nem. Jeg bruger altid en separat tube mascara på de nedre øjenvipper så jeg har ikke oplevet at den smitter af eller drysser.

Mizon Snail Recovery Gel

Jeps, det er snegleslim. 74%.  Det er et koreansk hudpleje produkt som lover at hjælpe huden med at regenerere sig selv og forbedre hudteksturen. Den bruges som sidste skridt i hudplejerutinen, dvs efter creme. Der skete ikke rigtig noget med min hud i de første uger, men efter 1,5-2 måneders tid – og efter jeg begyndte at bruge produktet 2 gange om dagen har jeg bemærket en væsentlig forskel i de fine linier og min generelle hudtekstur. Jeg har ret synlige porer – det har jeg stadig, men det er ligesom om der lige er blevet lagt 10% filter på.

Fnug neglelak i Glamour

Endelig har også jeg fået øjnene op for Fnug neglelak. Jeg havde ikke store forventninger til den da jeg ligesom antog at deres “økoprofil” gik på bekostningen af kvaliteten. Falsch gedacht. Selvom børsten er smal, og jeg ellers foretrækker de brede børster, er påføringen nem og lakken lægger sig jævnt. Denne lak er den første i mange år som jeg var tilfreds med efter et lag. Sidst, men ikke mindst, er holdbarheden virkelig i top – til trods for det enkle lag. Jeg er begejstret. Så begejstret at jeg med det samme købte fire farver mere.

MAC Mineralize Skinfinish i Otherearthly

Jeg har skrevet om denne perle fra Future MAC kollektionen her. Den er så flot og går perfekt sammen med en lyserød blush, men desværre udsolgt så jeg tier stille…

Nilens Jord Chubby Lips i Scarlet

Et relativt nyt læbeprodukt fra Nilens Jord i chubby stick form. Den er halv transparent og giver en rigtig flot shiny finish på læberne. Shiny, men ikke glossy. Jeg synes den rammer lige i øjet – og er meget forfriskende i tiderne hvor ultra-matte  liquid lipsticks dominerer markedet. Den plejer rent faktisk læberne og er super nem at bruge, også uden spejl.  Farven er en afdæmpet peach som er lige tilpas forårsagtig. Gudskelov med twist-up funktion.

IMG_6217-2

2 thoughts on “April Lieblinge

  1. Hoffbeck Aiste says:

    Hmm, jeg fik en helt andet indtryk af den Rimmel mascara – den var ret tør. Men måske var jeg bare uheldig

    • Ej er det rigtigt? Altså jo den bliver da tørre og tørre, men jeg synes ikke mere end andre mascaraer? Har endda genkøbt nu og den er heller ikke tør. Måske fik du en dårlig en eller noget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: