En drøm går i opfyldelse

Billede lånt fra Nicci Welsh makeup academy – Instagram

Nu har jeg jo fortalt jer at jeg har besluttet ikke at vende tilbage til mit arbejde efter endt barsel. Til gengæld skal jeg tage den uddannelse som jeg har drømt om siden jeg blev færdig med skolen: makeup artist – og i morgen går det allerede løs! Der starter jeg hos Nicci Welsh makeup academy og skal i løbet af 8 uger blive professionel hår og makeup artist.

Jeg er vildt spændt og glæder mig som en Honigkuchenpferd (som vi siger)! Samtidig har jeg sommerfugle i maven og en vis nervøsitet er begyndt at melde sig. Hvem er de andre? Er jeg god nok? Er jeg for gammel til det her alligevel? Har jeg valgt den rigtig skole? Burde jeg plukke mine øjenbryn lidt mere? Og så videre og så videre. Men jeg ved at det her er noget jeg vil, og resten skal nok gå.

Som sagt, så har jeg drømt om det her i 15 år, men dengang skulle man i Tyskland først gennemføre en 3 årig frisør uddannelse inden man kunne videreuddanne sig til “visagist” – og det var så ikke lige mig. I stedet for tog jeg på universitet og lavede en kandidat i sprog. Der havde jeg ligesom afskrevet at blive makeup artist, plus det viste sig at det der med sprog og kommunikation var ret interessant og at jeg ikke var så dårlig til det endda. Nu, efter 8 år i Maersk, en yderligere kandidatgrad i kommunikation og 2 børn, tænker jeg JETZT ODER NIE! Hvordan præcis jeg kommer til at bruge uddannelsen, er jeg ikke sikker på endnu – der er mange spændende muligheder. Men jeg ved en ting, og det er at jeg har mange mange år tilbage på arbejdsmarkedet, og dem er jeg simpelthen nødt til at bruge på noget jeg brænder for. Det er den eneste måde at man kan give 110% og få den størst mulige succes – og ikke mindst glæde!

Jeg holder jer opdateret! I må sige til hvis I har nogle spørgsmål.

4 thoughts on “En drøm går i opfyldelse

  1. Jannie Möser says:

    Sejt ryk at tage – melder mig som prøveklud/model, hvis du har brug for et offer:-) Held og lykke!

  2. Sikke et sejt ryk at tage lige efter en barsel, det er fandme sejt. Held og lykke til dig!

    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: