Pastel hår

Siden 16 års alderen har mit hår været 50 shades of leverpostej/blond, så jeg har længe følt at der skulle ske noget. Pastel hår skulle det være. Min frisør anbefalede mig ikke at gå all in med det samme men at prøve det af med en farvebombe el. lign. Gesagt, getan og resultatet ser sådan her ud:

IMG_6087-2

Jeg brugte Revlon Nutri Color i 004 Peach og White i en blanding 1:4 (sådan cirka). De holder tilsyneladende i 3-4 hårvask og bliver lysere med hver vask. Nu lod jeg det sidde i 1,5 time i stedet for 15 min (mest fordi jeg ville spise stille og rolig brunch imens) så nu må vi se.

IMG_6081-2

Resultatet blev en lille smule for rødt for min smag, men nu her efter første vask er det præcis den lyserøde/peachy farve jeg var efter.

IMG_6110-3

Ting jeg ville gøre anderledes en anden gang:

  • Blande 1:5 så farven ikke bliver for intens
  • Lade være med at bruge penge på den neutrale farve da det egentlig bare er en almindelig hårkur
  • Få fikset udgroningerne først
  • Bruge handsker på begge hænder…

Jeg købte mine Nutri Color Cremer i New Hair Shop på Østerbro, men de findes også mange steder online fx her til 89 DKK.

Man skal i øvrigt have ret lyst eller afbleget hår for at kunne opnå pastel effekten.

2 thoughts on “Pastel hår

  1. Johanne says:

    Wauw, det ser fedt ud til dig! Det klæder dig jo vildt godt – og elsker farven. Der er gang i den – men ikke på den alt for vilde måde 😂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: