Future MAC – med den måske flotteste Mineralize Skinfinish nogensinde

IMG_6006

Kære Schönheiten, så er jeg tilbage fra baby pausen! Lille Elinor er snart 11 måneder (selvom hun i mit hovede jo stadig er nyfødt), vi er flyttet tilbage til Østerbro og jeg har haft lidt tid til at tænke over hvad jeg egentlig vil med livet og min karriere. Det resulterede så i at jeg har besluttet ikke at vende tilbage til mit job i Mærsk. Jeg har bare indset at resten af min tid tilbage på arbejdsmarkedet er nødt til at dreje sig om noget jeg brænder for – og det er jo makeup og beauty. Men mere om det en anden gang.

Det jeg egentlig vil skrive om i dag er en ny MAC kollektion som jeg har været lidt inde over og som meget passende hedder Future MAC. Kollektionen består af “en ny generation” af Mineralize produkter og er således ret sparkly. Jeg har ikke set den i butikkerne, men jeg håber at den kommer på et tidspunkt. Den indeholder nemlig et af de smukkeste MAC produkter jeg har haft poterne i: Mineralize Skinfinish i Otherearthly. Kan vi lige tage et øjeblik…

IMG_6008

Som I kan se består den af 3 farver – en bronze, en varm lyserød og en sølv – som, efter min mening, bliver flottest når man kører penslen rundt i alle tre, og bruger den som enten blush topper eller highlighter. De 3 nuancer går virkelig op i en højere enhed og giver den flotteste glød til kinderne. Meget anderledes end de sædvanlige highlighter farver. Jeg var lidt bekymret for om den kunne være for mørk som highlight. Det fungerer fint på min NC20 hudtone, men bliver nok endnu flottere når der er kommet lidt sommerkulør i visagen.

IMG_6018

Udover denne stjerne i kollektionen bestilte jeg de 2 blushes, Cosmic Force og Ray Beam hjem. Den kølige lysebrune Cosmic Force er en RIGTIG god konturfarve for dem der ikke bryder sig om at rende rundt med 2 tydelige striber på kinderne. Man må dog ikke være meget mørkere end mig ellers kan den slet ikke ses på huden.

IMG_6010

Ray Beam er nok også bedst til de lyse piger og en wunderschön blanding af lyserød og fersken – just the way.. aha aha… ok jeg stopper. Kvaliteten af de to blushes er ret anderledes end de regulære Mineralize blushes – meget blødere, nærmest cremede, og uden glimmer, dog heller ikke mat. Dem må de ellers godt lave flere af!

De tre produkter fungerer i øvrigt rigtig godt sammen!

IMG_6005

Kollektionen kan findes hos MAC og Magasin, dog er Otherearthly desværre udsolgt (krydser fingre for den kommer i butikkerne).

This slideshow requires JavaScript.

Her er i øvrigt den lille dame som “hjælper” med at tage billeder til bloggen:

IMG_5791

 

4 thoughts on “Future MAC – med den måske flotteste Mineralize Skinfinish nogensinde

 1. Welcome back darling!!! Sikke en dejlig comeback indlæg – sjøv og indspirerende. Nu har jeg lyst til at smutte fra arbejdet til Magasin og tjekke om de har Ray Beam der til mig 🙂

 2. Johanne says:

  Hvor er det skønt at se, at du er tilbage og blogge! Makeup og skønhed er jo også altid meget sjovere end et job… Tror jeg, jeg er jo bare sølle studerende 🙈
  Men fedt at se du er tilbage – og så er denne kollektion jo helt fantastisk!

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  • Ih tak! Det er også dejligt at være tilbage. Synes jeg har savnet bloggeriet…

   Det bedste er jo at kombinere det sjove med det nødvendige, så må vi se om det kommer til at lykkedes. 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: