10 Youtube anbefalinger

Hallo Schönheiten. Er vi enige om at noget af det mest afslappende er at se makeup videoer på Youtube? 🙂 Derudover synes jeg det er vildt inspirerende – og lidt farligt fordi min ønskeliste ikke ligefrem bliver kortere af det. Generelt ser jeg helst tutorials, gerne af uddannede makeup artister der ved hvad de snakker om. Jeg bryder mig ikke om diverse ligegyldige videoer såsom vlogs, hauls, TMI, boyfriend tag osv. Jeg er mest på youtube for at lære noget nyt og blive inspireret, og er mildest talt uinteresseret i diverse personlige bedrifter af youtube “stjernerne”. Den slags kan efter min mening ligefrem forpeste en ellers god kanal. Desværre er det en tendens jo større følgeskabet bliver.

Her kommer der i hvert fald 10 af mine yndlingskanaler – jeg sætter lige links til nogle af deres bedste videoer (efter min mening) ind.

monikablunder

Monika er oprindeligt fra Østrig, men bor i L.A. nu. Hun er en fuldvoksen makeup artist med masser af celebrities som kunder. Der fornemmes stil, professionalitet og erfarenhed på hendes kanal. Desværre lægger hun ikke så tit videoer op, til gengæld er hendes de lidt længere (omkring de 20 min.), så der bliver gået i dybden. Hun bruger for det meste professionelle modeller og  resultatet er altid perfekt og prof.

Harry makes it up

Britiske makeup artist Harry arbejder hovedsagligt, og med succes, som makeup artist. Hendes videoer er lærerige, stilfulde og hun bruger også til tider modeller, nogle gange kendte bloggere, hvilket er en velkommen afveksling. Jeg ville bære stort set alle looks hun viser og har fuld tillid til hendes produkt udvalg og anbefalinger. Hendes kanal er en af de få som jeg stort set ser ALT på.

Sharon Farrell

Sharon Farrell er fra Irland, men bor i Sydney nu. Hun er ligeledes uddannet makeup artist, super sympatisk, jordnær og har den mest charmerende iriske accent. Samtidig er hun dygtig og aldrig ked af at give den gas med farvekombinationer, falske vipper og læber med pang på – og så har hun styr på teknikken dvs godt lys, skarpe videoer etc. (meget vigtigt). Men det har nu de fleste af mine anbefalinger når jeg tænker mig om. Hun lægger mest tutorials op, men der kan være en vlog, haul etc i mellem.

Shameless Fripperies

Hvis I leder efter stil, klasse, og luksus produkter går I rigtigt hos australske Karima fra Shameless Fripperies. Hun er utrolig grundig (uden at blive kedelig) og detaljefokuseret. Hun er meget optaget af huden og hvordan den kan fremstå så naturlig, men perfekt som mulig. Desuden er hun kvik og vittig hvilket gør det til en fornøjelse at se hendes videoer.

Pixiwoo

De fleste af jer kender sikkert den britiske søsterduo Pixiwoo som består af makeup artisterne Sam og Nic. De var de første jeg så regelmæssigt, og muligvis nogle af de første beauty youtubere overhovedet. Begge har arbejdet som makeup artister i lang tid, så skiftede de fokus til youtube og udviklede for et par år siden deres egen linie af makeup børster, Real Techniques, som er blevet et kæmpe hit i hele verdenen. Det er fuldstændig umuligt at beslutte sig for én af deres videoer, men her er en der kan være hjælpsom for dem af os med hooded eyes:

Essie Button

Estée er en af de tunge vægte i beauty blogging, men har vist skiftet fokus mod hendes youtube kanal nu. Hun er klog og sjov og bare det gør hendes videoer værd at se. Så har hun altid nogle gode produktanbefalinger selvom vores smag i fx læbefarver ikke altid er den samme. Jeg kan bedst lide at se hendes favoritvideoer. Her er den sidste:

Batalash Beauty

Batalash består af Samantha, Dominique og Angela, men det er mest Samantha der lægger videoer op. Her bliver der brugt makeup. I stor stil. Ikke noget med skandinavisk understatement eller no makeup makeup.  Dette, sammen med hendes tørre humor og frække, men afslappede attitude, gør hendes videoer til et must see for mig. Og så nævnte jeg måske ikke at hendes transformationer er nogle af de vildeste, hun kan virkelig noget med de pensler. Hun er baseret i Canada og er også makeup artist.

Heidi Hamoud

Heidi er selvlært makeup artist som bor i Canada og hun blev vist kendt igennem Instagram. Hun arbejder dels som makeup artist, dels som youtuber og dels i hendes fars pizzasted. Hun er gudesmuk og lægger noget rigtig flatterende makeup. Ikke nødvendigvis naturligt, men altid smukt. Jeg bliver tit inspireret af farverne hun bruger og hun er altså bare en Augenschmaus at se på.

Lisa Eldridge

Britiske Lisa er en af de store celebrity makeup artister der generøst deler ud af sin viden. Hun er for nyligt blevet … hos Lancome. Hendes videoer er grundige, velfunderede og hun bruger tit modeller til hendes youtube tutorials hvilket er en interessant afveksling. Hendes stemme er beroligende og tillidsvækkende og der er i hvert fald styr på sagerne. Ikke så meget sjov og ballade, men til gengæld viden at suge op og et indsigt i branchen og produkter fra en insider.

Jaclyn Hill

Dronningen af beauty youtuberne. Jaclyn fra Florida har arbejdet som makeup artist i en del år, bl.a. for MAC og er nu et rigtig youtube fænomen. Hendes looks involverer tit brune varme nuancer og flotte nude læber hvilket også er det jeg foretrækker. Så har hun en udtalt og tydelig passion for makeup og skønhed der virkelig trænger igennem på hendes kanal og er meget smittende. Der er nok nogle der vil synes hun er lige lidt “for meget” pga af hendes quirky væsen, hurtige måde at tale på og kæmpe energi på den amerikanske, lidt overdrevne måde, men jeg elsker hendes tutorials og favoritvideoer.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: