Liebster Award

liebster

Whoop whoop, jeg er blevet nomineret til Liebster Blog Award af skønne Mette fra make everything up. Tak for det! Selvfølgelig skal jeg da være med, især til noget der hedder Liebster 😉 Det er over en uge siden, jeg håber jeg stadig må!

Hvis I i øvrigt sætter pris på gode og grundige produktanmeldelser og erfaringer med fokus på hudpleje så kan jeg kun anbefale at smutte forbi hendes blog: http://mettemilanhjortlund.blogspot.in/ og så i øvrigt også hendes Instagram som hun er utrolig dygtig til at pleje @make_everything_up

En nominering betyder egentlig bare at man fortæller lidt om sig selv ved at svare på nogle spørgsmål og at man nominerer andre bloggere. Reglerne er:

1. Skriv et indlæg om din nominering.
2. Hver person skal skrive 11 random ting om sig selv.
3. Svar på de spørgsmål du er blevet stillet.
4. Nominér selv nogle bloggere i dit indlæg.
5. Stil de nominerede 11 nye spørgsmål.
6. Gør dem opmærksom på din nominering.
Her er så 11 random ting om mig:
 1. Jeg fylder 34 i næste uge, men nægter at tro på at der ikke er sket en fejl.
 2. Jeg har 85 MAC læbestifter – og jeg synes ikke engang det er de bedste man kan få. Shame on me.
 3. Jeg har en lille stjerne tatovering på min højre fod som jeg fik sammen med min veninde Mette på en tur gennem Østeuropa. Vi kan dog ikke blive enige om i hvilket land vi fik den. Jeg mener det var Polen.
 4. Jeg kan ikke fordrage flødeskum.
 5. Nu vi snakker om flødeskum, så er det mig en gåde hvorfor man spiser boller OG lagkage i Danmark til fødselsdage. Jeg plejer at være propmæt efter boller og kakao.
 6. Jeg er jordens mest umusikalske menneske (men jeg elsker at høre musik), I kan være glad for at bloggen er uden lyd.
 7. Jeg synes kombinationen af citron og sukker er noget af det mest geniale der findes: i kage, slik, drinks, is, you name it.
 8. Jeg har haft en god og beskyttet barndom, men de fleste af mine mareridt foregår i mine forældres hus.
 9. En af de ting jeg hader mest er at cykle over brosten. Seriøst, hvem har opfundet dem?!
 10. Det er ikke noget problem for mig at gå ud, eller tilbringe en hel dag på arbejdet, uden makeup. Ikke fordi jeg synes jeg er speciel flot uden makeup, det rager mig bare ligesom ikke. Synes selv det er lidt pudsigt når jeg ellers går så meget op i det.
 11. Min aftenrutine består af 8 produkter. Og det er kun til ansigtet. I det mindste tager det ikke mere end 10 minutter.
IMG_3611
Mettes spørgsmål til mig var:

 1. Hvad er dit fulde navn? Uha, jeg plejer at holde mit andet fornavn for mig selv, men nu er de gammeldags navne jo blevet så trendy igen så værsgo: det er Maike Ingeborg Lachmann Christensen. Min mor hedder Ingeborg og mine forældre syntes at min bror og jeg skulle opkaldes efter dem.
 2. Har du et kælenavn? Jeg har et par kælenavne som min mand bruger men DEM holder jeg nu virkelig for mig selv.
 3. Hvordan ser dine fremtidsdrømme ud? Nu er der jo en babypige på vej så det kommer til at tage en del opmærksomhed. Karrieremæssigt så ønsker jeg at arbejde med noget jeg brænder for, noget jeg føler udnytter mit potentiale fordi jeg har lyst til at give 110% hver dag, og samtidig kunne forene det med et harmonisk familieliv.
 4. Hvad er det værste du har gjort? Det er jo svært at sige hvor man ville være hvis man havde truffet andre valg i sit liv. Men jeg tænker at jeg måske skulle have fulgt mit oprindelige uddannelsesønske og være blevet makeup artist efter gymnasiet. Til gengæld har jeg en succesfuld universitetskarriere bag mig der har givet mig selvtillid og har åbnet andre muligheder.
 5. Hvad er det bedste du har gjort? At score min mand.
 6. Hvor mange timer blogger du i ugen? Det er meget forskelligt, nu holdt jeg jo lige et halvt års pause, i øjeblikket bliver det til måske 2-3 indlæg om ugen hvilke tager mig et par timer per styk inklusiv billeder.
 7. Hvad blogger du helst om? MAKE UP!!
 8. Hvordan ser en ideel “hyggedag” ud for dig? Den indeholder godt selskab, en masse god mad, afslapning med familien på stranden eller i parken (det er selvsagt en sommerdag), litervis kaffe og drinks og shopping med kreditkortet der ingen grænse har.
 9. Hvad var dit sidste køb? Jeg bestilte flere Gerard Cosmetics lipgloss.
 10. Hvis du vandt 1 million på et skrabelod, hvad ville du så bruge dem på? Noget så røvkedeligt som at betale af på lejlighedslån. Minus det en Chanel taske koster 😉
 11. Hvad er dit favorit hudplejemærke? Jeg tror ikke jeg har to produkter fra samme mærke, men jeg er glad for Omorovicza, Estée Lauder og Tromborg.
Jeg nominerer følgende bloggere hvis blogs jeg er stor fan af:
Mine spørgsmål til jer er:
 1. Hvis du skulle vælge 5 makeup produkter for resten af dit liv, hvad ville du så vælge?
 2. Samme dilemma med hudpleje?
 3. Hvad er dit drømmejob?
 4. Hvordan kom du til at blogge?
 5. Hvis du kunne ændre en ting ved dig selv, hvad ville det så være?
 6. Din bedste og dårligste egenskab?
 7. Lipliner, ja eller nej?
 8. Hvad var din bedste ferie?
 9. Drikker du dine 2l vand om dagen? 😉
 10. Hvad udgør en god blog for dig?
 11. Hvad værdsætter du mest i dit liv?
Jeg håber I er friske på det.
Schönen Abend til jer!
 Liebster billedet er lånt af scribblebabble.blogspot.in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: