Genkøbt

For en nysgerrig beauty nørd som mig sker utroligt sjældent at jeg genkøber skønhedsprodukter. Jeg er altid på jagt efter noget endnu bedre, nyere, mere effektivt og med den frekvens som nye skønhedsprodukter bliver lanceret og hypet er det en mission uden ende. En gang i mellem bliver jeg dog så overbevist om et produkt at det fortjener at blive genkøbt. Her er 4 af mine genkøb, som nok er de eneste henover det sidste år.
Eucerin shower oil kiko lip night repair estee lauder advanced night repair ronsbol skin tonic


Kiko Night Balm

En læbebalsam til natten som gør at jeg, der plejer at få tørre læber i løbet af dagen, vågner med babybløde og fugtede læber om morgenen. Det er en tyk, men blød, balsam uden duft eller smag som man påfører enten med finger eller pensel – og den virker altså bare. Kiko kan ikke købes i fysiske butikker i Danmark, men i de fleste andre europæiske lande. Vi kan bestille Kiko online, men desværre er læbepomaden lige udsolgt. Den koster ellers 4-5 EUR (ca. 30 DKK).

Estée Lauder Advanced Night Repair 2 serum

Kan. Ikke. Leve. Uden. Siden jeg begyndte på dette serum er min hud bare blevet SÅ meget bedre. Renere og pænere, mere jævn i hudtonen, bedre fugtet og glødende på den rigtige måde. Jeg har sunget roshymner på den før, læs evt her. Det er muligvis det eneste hudpleje produkt som jeg ikke kan forestille mig at nogensinde erstatte med noget andet. Den dag kommer nok, men ikke lige foreløbig. Fås i Matas eller Magasin. Den er desværre ret pebret med 550 DKK for 30 ml 795 DKK for 50 ml, men alle pengene værd.

Rønsbøl Skin Tonic

En fremragende fugtgivende skin tonic med basale, gode ingredienser såsom glycerin, aminosyre og vitamin B3. Disse ingredienser fugter huden, forbereder den til at optage ingredienser i den følgende serum og creme samt forbedrer hudens barrierefunktion og elasticitet. Alle Rønsbøls produkter er uden parfume, farvestoffer og parabener. Jeg elsker at den er i sprayflaske som giver en meget fin Mist (?!). Om morgenen kan den bruges på vatrondel for at rense ansigtet skånsomt. Den er altid på tilbud et eller andet sted, p.t. til 79 DKK på ezzence hvilket er en fremragende pris for hvad man får.

Eucerin ph5 shower oil

Jeg var lidt skuffet da jeg fik denne gigantiske flaske shower oil i en goodiebox da jeg generelt ikke går vildt meget op i hvad jeg vasker kroppen med. Jeg opdagede dog hurtigt at denne her er genial. Det er en olie som i kontakt med vand på huden bliver til en mælkede sæbe. Den renser fint uden at udtørre overhovedet, man har nærmest ikke behov for body lotion bagefter. Og så er den genial til at barbere ben med. Skraberen glider bare hen over benene uden problemer. Den er uden parfume hvilket jeg foretrækker for kropsprodukter – og egentlig som helhed. Hvis jeg vil dufte af noget, så er det min parfume. Den er perfekt til hele familien (yay et produkt mindre i bruseren), og så er jeg altid glad for produkter med pumpe, de er nemme at håndtere og man ved at der ikke kommer alt mulig snavs ind. Jeg dropper glædeligt alle fancy spa kropsprodukter med skøre dufte for denne. Den kan fås på apoteket eller også diverse steder online, fx her til 114 DKK for hele 400 ml. Hvad er jeres all time favourites som I køber igen og igen?

2 thoughts on “Genkøbt

  1. Looks like I might have to consider that night serum, your skin did look very good lately, but i thought it was the right hormones 🙂 I am planning to repurchase my REN T-zone balancing cream. It got me through the summer without shinning like a greasy pan last year and I haven’t found anything as good since. And maybe Kerastase Christaliste shampoo and conditioner, I miss the lightness it gave to my hair.

    • I guess it is a combination of the two 😉 The Ren T zone cream sounds very interesting, does it hydrate properly? Yeah the Christaliste is probably better for your hair type, I think I need something heavier. It’s so great to find something you really are happy with, isn’t it?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: