Gerard Cosmetics lipgloss

IMG_5313 Hvis man ser Youtube makeup videoer så er det nærmest umuligt at komme udenom Gerard Cosmetics, især deres lipgloss. De har åbenbart promo deals med alle mulige og umulige youtubere og bloggere (undtagen mig). Med sådan noget plejer jeg at se hypen lidt an og så vinder min nysgerrighed på et tidspunkt og jeg er nødt til at prøve selv. Det der i det her tilfælde overbeviste mig til at taste kreditkortnummeret ind, var de swatches jeg så på nettet. For det første er der nemlig rigtig mange nude toner, og for det andet virker de ret pigmenterede. Når det gælder lipgloss foretrækker jeg nude eller lidt nedtonede farver da jeg føler at fx. en knaldrød plus gloss effekt bare bliver for meget – og anstrengende at vedligeholde. IMG_5311 Jeg må sige at de her glosses godt nok har de flotteste farver (i min verden) og desuden sagtens kan bæres uden læbestift da de er meget pigmenterede, nærmest som en liquid lipstick. Jeg er vild med det. Farverne jeg har er: Spring Fling: faktisk den eneste farve jeg ikke anbefaler medmindre man er MEGET lys. Den er alt for lys til mig selvom jeg er ret så vinterbleg, men den ser billig og trashy ud på mig. Shimmer of Hope: lysere end Nude med lidt lyserode undertoner. Butter Cream: farven er vist udviklet i samarbejde med Jaclyn Hill. En lyserød der slet ikke er barbie. Nude: en brunlig nude tone som bliver perfekt på sommerbrun hud. Coral Craze: favoritten. En lys og blid fersken. Der er ikke shimmer i nogen af dem jeg har. Gerard Lipgloss Butter Cream Nude Sjhimmer of Hope Spring Fling Coral Craze Konsistensen er den af en typisk lipgloss uden dog at være for klistret. Lige klistret nok til at glossen bliver fint holdbar – når vi snakker holdbarhed i lipgloss standarder. Indpakningen er måske ikke alt man kunne have håbet på. Der er et indbygget lys i låget, som mange sætter pris på, men jeg personlig synes er vildt irriterende. Det sker bare ikke så tit at jeg lige skal lægge lipgloss i tudsmørke, og ellers har jeg sådan set intet imod at vide hvordan det ser ud i det lys jeg lige befinder mig i. Det lille spejl uden på tuben er til gengæld ret praktisk. Jeg er heller ikke specielt tilfreds med at tuben på min butter cream lækker og bliver klistret, så den kan kun stå op og jeg kan ikke tage den med i tasken – ØV! Duften og smagen – altid et emne for mig. De dufter lidt syntetiske, men smager af absolut ingenting og man dufter ikke noget når man har dem på. Det kan jeg rigtig godt leve med. Til trods for udfordringer med indpakningen vil jeg alligevel klart anbefale de her glosses – farverne er bare SÅ flotte, og selve glossen kommer sagtens igennem min tyske Qualitätskontrolle (et koncept opfundet af manden). Indpakningen kan man snakke om både det skide lys, lækagen og designet (man får bare kun YSL guld når man betaler YSL pris). IMG_5340-2 Coral Craze i aktion Gerard kan desværre ikke købes i fysiske butikker i Danmark, men det kan bestilles online fra USA – levering er gratis. Indtil den 15. April kan man få deres sæt Just4you, dvs 4 valgfrie læbeprodukter (læbestift eller gloss), til 35 USD. Deres sæt med 3 lipgloss er p.t. nedsat til 29 USD (kun i dag). Er der nogen der har prøvet dem? Hvad synes I?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: