Marts Lieblinge

Gerard Coral Craze New CID sirocco Clinique Beyong Perfecting Nars Laguna

Så er det tid til marts favoritterne! Der er lidt hudpleje og selvfølgelig noget makeup.

Pudderdåserne.dk musthave: T zone peeling

Jeg ville ønske jeg havde taget før og efter billeder.Nu har jeg brugt denne BHA peeling i cirka 4 måneder og det er det første der nogensinde har hjulpet på mine porer på næsen. De er ikke blevet mindre, det kan porer nemlig ikke, til gengæld er de blevet betydeligt renere. Jeg bruger peelingen efter tonic om morgenen og aftenen, og det skal siges at det begyndte at virke for alvor da jeg startede med at bruge det 2 gange om dagen. Jeg var lidt tøvende med at starte med sådan en peeling på grund af sensitiv hud der har en tendens til rødme, men helt uden grund. Huden er kun påvirket på den positive måde! Porerne er ikke helt helt rene, men forskellen til før er virkelig bemærkelsesværdig. Hvordan en syrepeeling virker, er  pudderdåserne meget bedre til at forklare end jeg så læs evt her. Fås i Magasin eller i Gosh webshoppen til 195 DKK.

 Clinique Beyond Perfecting Foundation

Jeg har ævlet om denne fantastiske nye foundation her. Elsker at den er så holdbar, let og dækkende samtidig. Den er ikke noget man lige smider på BB cream style, men til gengæld får man et flot resultat der holder hele dagen.

NARS Laguna Bronzer

Denne hypede bronzer har boet i samlingen i over et år og det er først gået op for mig nu hvor god den er. Jeg kunne ligefrem ikke fordrage den – fordi jeg brugte den forkert! Alle steder så jeg folk bruge den til contour – i rigelige mængder hvilket er oplagt da den ikke er særlig pigmenteret. Don’t do it! Brug den til det formål den er ment til: bronzing! Så giver den den fineste glød der ligner en fin lille sol tan perfekt. Der er en lille smule shimmer i, men intet overdrevet.

New CID i-glow Highlighter Sirocco

New CID i-glow sirocco highlighter

En rigtig fin highlighter som er champagne-gullig. Der er shimmer i (doh!) og hvis man ser nærmere kan den også ses på huden. Den sidder dog meget jævnt og  giver den flotteste glød. Passer i øvrigt perfekt sammen med Laguna bronzeren. Jeg anbefaler at bruge den sparsomt og har ingen problemer med at bruge den til daglig på arbejde. Fås her i mini størrelse sammen med deres (fantastiske!) blush coral crush til kun 150 DKK. (Lookfantastic viser dog det forkerte billede af blushen, det er bronzeren på billedet – google evt.) Den almindelige størrelse fås her til 163 DKK.

Ole Henriksen Oil Pure truth youth activating oil

Denne prøve kom i en lookfantastic beauty box. Vinteren og graviditeten har gjort min hud en hel del tørrere så jeg vil sige at den er tæt på normal nu (kommer fra riiigelig olieret møghud). I hvert fald kræver den pludselig lidt mere end hvad det gamle regime kunne tilbyde. Her var olien fra Ole Henriksen den perfekte tilføjelse efter et let serum og før natcreme. Når man læser om hybenkerneolie med dens essentielle fedtsyrer og antioxidanter så kan man jo ikke forstille sig at den gør andet end underværker såsom at forynge med mindst 10 år – det gør den nu ikke, men alligevel er det som om den udjævner og nærer huden, giver den glød og ligesom polstrer den lidt op. Youth activating oil består af 100% hybenkerneolie som naturligt indeholder Vitamin A, C, E og Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer. Jeg fandte de bedste priser i Magasin (395 DKK) og på billigvoks (295 DKK).

Gerard lipgloss i Coral Craze

Gerard Cosmetics Coral Craze lipgloss

Når man er et hype offer som mig kommer man ikke rigtig udenom Gerard Cosmetics læbeprodukter. Så for nogle uger siden kom de omtalte lipglosser og nogle af deres læbestifter hjem til mig, og jeg må sige lip glosserne fortjener alle de positive ord de har fået. Jeg påtænker et ekstra indlæg om dem snart (hvis der er interesse?). De er i hvert fald supercremede uden at klistre og giver rigtig rigtig god farve. Jeg bruger stort set kun nude agtige toner når vi snakker lipgloss og de har de masser af. Yndlingen er Coral Craze, en milky peach (sorry, siges bedst på engelsk) som i min verden er perfekt! Ingen shimmer men masser af farve. Fås her. Jeg vil anbefale at bruge Manny MUAs rabatkode “Manny4you” der giver 45% på “Just for you” pakken, dvs. 4 valgfrie læbeprodukter til 39 USD (ca. 270 DKK) plus gratis levering. Det bliver sendt fra USA så man risikerer told, men jeg havde ingen problemer.

 

 

5 thoughts on “Marts Lieblinge

 1. Jannie Möser says:

  Jeg må prøve Cliniques nye foundation. Da jeg har Rosacea bruger jeg pt. redness solutions farve 01 fra Clinique. Hvilken farve vil du anbefale mig at købe i den nye foundation? Så må jeg købe den online fra udlandet, hvis min farve ikke fås i DK.
  Mange hilsner fra Jannie

 2. Jannie Möser says:

  Nå, kan se at de kører med samme farvenumre i de forskellige typer foundations, så 01 Alabaster er min farve:-)

  • Hov undskyld Jannie, jeg missede din kommentar. Ja, de bruger samme farveskema, men nogle gange kan det jo ske at farverne ikke stemmer overens alligevel – har jeg oplevet hos andre. Har du fået prøvet den nu? 🙂

 3. Helene says:

  Fine M ❤ Du er da den sødeste :-*

  Kh. Helene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: