10 læbestifter til foråret – part 2

IMG_5278

Så kommer der anden del af forårslæbestifterne. Jeg tænkte jeg venter lige til en regnvejrsdag så vi kan fornemme foråret ordentligt 😉

IMG_5281

Urban Decay Revolution lipstick i “Streak”

Her kommer vi over i koral kategorien. Konsistensen af de her Revolution læbestifter er simpelthen så rar, de er meget tynde og har en semi-stærk pigmentering som kan bygges op til en ret høj intensitet. Farven er en en varm koralpink og jeg ville tro den klæder de fleste. Læbestiften har lige tilpas glans, dog ikke shimmer. Fås i Magasin til 150 DKK eller her.

MAC “Sunny Seoul”

Endnu en fra MAC, denne gang en Cremesheen. Jeg har aldrig forstået at folk er så vilde med Cremesheens, og synes finishen ligner Lustre ret meget. De er cremede, men ikke særlig fugtgivende, holdbare eller dækkende. Men farven altså. Det er det flotteste varme lyserød med lidt fersken toner i som lysner ansigtet op uden at være for barbieagtig. Den har også en del glans og lidt shimmer i hvilket egentlig passer ret godt til de første solstråler. Fås hos MAC til 165 DKK. Aner ikke lige hvorfor den ikke er online.

YSL Rouge Volupté i “27 Rose Paris”

De sidste 3 læbestifter er for dem der godt kan lide et statement midt i alle de blide fersken og lyserøde forårsfarver. Det her er en strålende varm pink med en utrolig intensitet, nærmest neon. Ikke noget for dem der er til det naturlige look og ikke vil tiltrække opmærksomhed. Ved første påføring bliver man helt forbavset over den virkelig stærke farve i et strøg. Fås i Matas eller Magasin til 260 DKK.

YSL Rouge Pur Couture i “52 Rosy Coral”

Endnu en fra YSL. Jeg elsker YSL, især læbeprodukterne, det er også derfor der er 3 af deres læbestifter med her. Navnet beskriver farven meget godt. En rigtig pang-koral med pink i, denne hælder dog mere til koral end den sidste. Også Rouge Pur Couture læbestifterne er VILDT cremet og pigmenteret, men holder lidt bedre end dem i Rouge Volupté linien. Nummer 52 har nærmest opnået kultstatus i mange dele af verdenen og var udsolgt i flere måneder i Korea efter den blev brugt på TV stjernen Jun Ji Hyun igennem serien Man from the Stars. Fås hos Matas til 260 DKK.

Revlon Colorburst Matte Balm i “245 Audacious”

Her er vi ud i endnu en pangfarve – en intens orange. Revlon Colorburst Matte Balm er efter min mening  noget af det bedste man kan få af matte læbeprodukter. De udtørrer ikke, er nemme at påføre, og er behaglige at bære – allesammen udfordringer som en del matte læbestifter ikke kan klare. Generelt behøver jeg ikke chubby stick udgaven af læbestifter i mit liv, men det bliver lidt bedre når de kan drejes op, ligesom denne. Jeg får nemlig altid stress over ikke at gøre dem flad. Tænk nu man stod i en akut læbestift opfrisknings situation – og den dumme stick er flad! 😀 Fås her til ca. 80 DKK. Desværre kan Revlon ikke købes i fysiske butikker i DK. P.S.: Farven Sultry har den eksakt samme farve som MACs hypede lipliner Soar som blev kendt i Kylie Jenner trenden – just saying. P.P.S.: Boots har for tiden 3 for 2 på alt makeup!

Urban Decay Streak MAC Sunny Seoul YSL Rose Paris Rosy Coral Revlon Audacious-2

Beklager der er så mange med her der er til den dyre side, men det var nu dem i min samling jeg syntes passede bedst til foråret. Jeg plejer at købe dem i lufthavnen i duty free som faktisk giver 20% besparelse, eller når fx Feelunique, Matas eller Magasin har tilbud.

Hav’ det glimrende!

English summary

Is anybody actually reading these? Pls drop me a comment if you are. I am unsure whether to continue with them.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: