Clinique Beyond Perfecting Foundation and Concealer

Anmeldelse Clinique Beyond Perfecting foundation and concealer

Der er en ny kid on the block i foundation landet! Og den er noget af et vidunderbarn med nogle talenter som jeg ikke før har fundet i den kombination i én foundation.

Den kan 3 ting:

1) Den dækker. Jeg vil kalde dækkeevnen medium – fuld, og det gør den rigtig godt. Uden at se tilklistret ud, usynliggør den skønhedsfejl og udjævner hudtonen perfekt.

2) Den er let. Den meget høje pigmentering gør at man kommer rigtig langt med en meget lille mængde af denne foundation. Der er kommet en del tynde og lette foundations på markedet med forholdsvis høj dækkeevne på det seneste, her tænker jeg på fx YSL Fusion Ink og Maybelline’s Nude, men Cliniques nye fætter er mindre flydende og føles mindre silikoneagtig på huden. Selvom konsistensen er ret tyk, er den utrolig behagelig og let på huden og mærkes nærmest ikke.

3) Den holder. Nu har man set lette og dækkende foundations før, men i modsætning til mange andre er dennes holdbarhed helt i top – mindst på niveau med Revlon Colorstay eller Max Factor Facefinity, som dog føles en hel del tungere på huden. Selvom min hud er blevet mere normal, og mindre olieret i graviditeten, har jeg ikke før oplevet at jeg først skulle opfriske med lidt pudder efter 7 hele timer hvor der bare kom en smule glans på næsen. Jeg er imponeret!

Anmeldelse Clinique Beyond Perfecting foundation and concealer

Finish

Finishen af Beyond Perfecting er satin-mat, faktisk mere mat. Man ser ikke pudret og flad ud, men er man til særlig glowy strålehud ville jeg ikke nødvendigvis anbefale produktet, medmindre man blander det op med en glansgivende primer eller creme, fx MAC Strobe Cream. Det fungerer også glimrende at duppe noget creme highlighter ovenpå de ønskede steder – og man ser straks sund og frisk ud.

Hudtype

Jeg tænker den er bedst egnet til normal og kombineret hud. I særdeleshed tror jeg at dem med olieret hud vil få stor glæde ud af den, netop fordi den holder så utrolig godt uden at give en maskefornemmelse. Den må være en velsignelse om sommeren på dage hvor man bare skal se ordentlig ud hele dagen til trods for varmen. Jeg vil lige understrege at den ikke sætter sig grimt på tørre pletter eller i porer, så hvis man bare er til mat og fejlfri finish og har tør hud, er jeg ret sikker på at den også ville fungere.

Anmeldelse Clinique Beyond Perfecting foundation and concealer

Farven

Desværre ser det ud til at der er kommet mest mørke(re) nuancer til Danmark, og kun 6 ud af de 20. Den eneste ret lyse er nummer 2, Alabaster, som svarer cirka til en NW15 i MAC og har pinke, kølige undertoner. Desværre er der ikke nogen nuance der er lige lys med gule toner. Og slet ikke noget til snehvide pigerne. Total fail til et land som Danmark efter min mening! Det jeg gjorde da jeg bemærkede at Alabaster var lige lovlig pink og lys for mig, var at bestille en af de gullige, mørkere nuancer (no. 7) hjem fra Parfumdreams i Tyskland. (Brug kode spring15pd10 for 10 EUR rabat, så er leveringen sparet.) Så kan jeg blande det op i takt med at jeg bliver mørkere om sommeren.

Clinique kalder det Foundation og Concealer i et, og ja, den kan bruges som concealer, men under øjnene foretrækker jeg stadig et decideret concealer produkt. Det er dog ikke nødvendigt når vi snakker rødme og urenheder.

Et yderligt plus ved denne foundation er i øvrigt at den er parfumefri, som jeg i øjeblikket sætter ret meget pris på 🙂

Den er lige kommet i Matas og koster et sted under 300 DKK – husker ikke lige beløbet og den er ikke online endnu.

Er der nogen der har prøvet den? Eller kender I til andre foundations der kan det samme?

English summary:

There’s a new kid on the block in foundation land, and it’s quite a prodigy. I have never tried a foundation that has such strong talents combined in one: it’s rather high coverage, feels incredibly light and comfortable on the skin, and it is one of the most longest lasting foundations I have tried. The finish is satin-matte, being more on the matte side. While it does not settle into pores or cling to dry patches, I would think it is best suited for combination/oily skin. Another plus is that it is fragrance-free. I imagine this being perfect for a hot summer day where you still need to look polished the whole day. You do not need a concealer with this one, but I still prefer using a dedicated concealer product for the under eye area. Totally recommend!

4 thoughts on “Clinique Beyond Perfecting Foundation and Concealer

 1. Mette says:

  Hej Maike.
  Ved du hvad den lyseste af de 20 foundations hedder? Alabasteren er for mørkt til mig.
  jeg synes virkelig denne foundation er god, så vil så gerne se om jeg kan købe den lysested over nettet ☺
  på forhånd tak for din hjælp!
  Vh Mette

  • Hej Mette. Jeg er bange for at Alabaster er den lyseste der findes 😦 At de så starter med at kalde Alabaster nummer 2 giver så ikke meget mening. Farveudvalget i de helt lyse toner er faktisk noget som mange har kritiseret. Måske kan du blande en hvid eller meget lys foundation ind?

   • Mette says:

    Tak for dit svar. Men æv!
    Ja, jeg må se hvad jeg kan finde på. Håber Clinique kommer på bedre tanker og lavere en lysere variant snart 😁

   • Det håber jeg også! Og når de er allerede er i gang med de bedre tanker, så må de da også lige beslutte sig for at sælge alle farver i Danmark ☺

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: