Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box review anmeldelse

Vidste I at lookfantastic har fået deres egen goodiebox aka. Beauty Box? Det fungerer sådan at man bestiller en box uden at kende indholdet til 142 DKK. Det eneste man ved er at værdien er meget højere end det. Jeg er ret stor fan af den slags bokse da man får en lille overraskelse hver måned og kan prøvet nogle ny ting af uden at forpligte sig til at investere i fuld størrelse.

Lookfantastic Beauty Box review anmeldelse

I torsdags modtog jeg så den første boks fra lookfantastic og jeg er dybt imponeret – og ked af at sige – Goodiebox go home! Her får man hele 6 high end produkter i forholdsvis store prøvestørrelser. Det er faktisk størrelser som jeg ville ønske mig man kunne købe. Når man er en tosse som mig og prøver så mange ting af, får man nemlig ikke altid brugt alle ens cremer op inden de er udløbet. Jeg har lige bestilt den næste boks til oktober og håber at lookfantastic formår at holde den høje kvalitet!

Lookfantastic Beauty Box review anmeldelse

Indholdet af September boksen:

 • Caudalie Divine Oil
 • St. Tropez selvbruner mousse
 • Kérastase Nutritive Bain Satin 1 shampoo
 • Kérastase Lait Vital Irisome balsam
 • this works Deep sleep pillow spray
 • Jurlique Advanced Serum Herbal Recovery Gel

Indtil videre har jeg prøvet serummet, som jeg ikke har nogen mening om endnu, pudespray, som jeg var mest skeptisk overfor, og nu ELSKER, og Caudalie olien, som er så parfumeret at jeg egentlig kun gider at bruge det til håret.

ENGLISH SUMMARY

Did you know that lookfantastic have started a beauty box? You pay 15 GBP for a box with unknown contents, and they issue a new one once a month. I am superimpressed by the first box – SO fantastic value for money, and a bunch of thing I have been wanting to try for a while. I am abolutely in love with the pillow spray, although this was the one I was most sceptical about.

10 thoughts on “Lookfantastic Beauty Box

 1. Jannie.ras@jubii.dk says:

  Iiiiih, det vil jeg også prøve. Tak for tippet – skynder mig ind og bestiller. Skulle et produkt ikke lige passe til ens smag, kan man jo bruge det som værtindegave:-)

 2. Den ser SÅ lækker ud den boks!
  Jeg håber, de med tiden begynder at putte lidt makeup i den. Hvis de gør det, ved jeg godt, hvor jeg skal kaste 142 kroner hen hver måned.

 3. Bethina says:

  Jeg har lige bestilt en 😀 Tak for tippet!

 4. Jannie.ras@jubii.dk says:

  Pssst, postede din artikel på min væg, hvilket resulterede i, at en bekendt også købte en box. Du burde få provision af lookfantastic:-)

 5. Maria says:

  Du har også fået overtalt mig til at prøve – well done 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: