Estée Lauder Double Wear Light foundation

Estee Lauder double wear light

Jeg har nævnt den i August Liebinge’ne og I kunne måske spore en vis begejstring der: Estée Lauder’s light version af deres kultprodukt Double Wear foundation. Hvis I nu tænker “light” er ensbetydende med let dækkeevne à la tinted moisturiser, så kan jeg sige med det samme at det er det ikke. Den originale Double Wear er en ret tung og ultra-holdbar foundation med fuld dækkeevne hvilket har gjort den populær hos folk med fedtet hud. Og selvom det er præcis det jeg har, så bryder jeg mig ikke specielt om Double Wear da den er for tung for min smag, og jeg har oplevet at den sætter sig synligt i porer. Tænk holdbarheden af Double Wear med reduceret maskefaktor og tyngde, men stadig medium dækning og satin (ikke heltmat) finish, så har I Double Wear Light.

Jeg er faktisk utrolig meget oppe at køre over denne foundation, den holder bare! Det er netop holdbarheden der meget tit er det mest problematiske punkt for mig ved foundations, og jeg kan hurtigt lave en lang liste med gudesmukke foundations med den flotteste finish, men efter et par timer er de schwuppdiwupp (gotta love Tysk) væk hos mig. Ikke denne. Bevares, jeg begynder at skinne i løbet af dagen, men meget senere end normalt, plus, det kan bare duppes væk og så ser min foundation ud som ny. Selvom Double Wear Light profilerer sig på holdbarheden giver den en flot, men nedtonet, glød – i hvert fald på min hud – og sætter sig netop ikke i porer. Jeg er totalt solgt og aner ikke hvorfor jeg ikke har prøvet den før. Så hvis I bærer på det samme hudkors som mig, prøv prøv prøv! Jeg bruger farve 03 til min nuværende hudtone (NC30), men skifter nok til 02 i løbet af vinteren – suk.

Fås bl.a. i Magasin og Matas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: