Kat von D makeup part 3 – Everlasting Blush i Bellissima

Kat von D Everlasting Face Shaper Blush Bellissima

Kat von D Everlasting Face Shaper Blush Bellissima

Kat von D Everlasting Face Shaper Blush Bellissima

Så kommer der her den sidste del af mini-serien om Kat von D makeup – i dag med en af hendes blushes: Everlasting Face Shaper blush i farven Bellissima. Det er en varm fersken med lidt lyserøde indslag og en fin guld shimmer på ingen måde unik, men flot ikke desto mindre. Nu tænker I måske NARS Orgasm, og rigtig  nok, de er i samme familie, men denne er ligesom den smukkere tvilling. Bellissima er meget mere cremet selvom det er en pudderblush, og shimmeret er MEGET mere diskret og fin. Jeg står rimelig hurtig af når der gælder grov shimmer i blush da det ikke er specielt flatterende når man har lidt ujævn hud og porer der ikke ligefrem minder om en babypopo. Men ingen fare her, den fremhæver ujævnheden så lidt som det er muligt for en shimmerblush. Man behøver i øvrigt ikke nogen highlighter sammen med den.

Kat von D Everlasting Face Shaper Blush Bellissima

Kat von D Everlasting Face Shaper Blush Bellissima

Pigmenteringen er medium vil jeg sige, hvilket jeg sådan set er meget tilfreds med da det er lidt mindre farlig når man lægger sin makeup halvt sovende, i dårligt lys eller bare er mindre rutineret med det. Den kan sagtens bygges op. Jeg er ret vild med den når jeg har lyst til shimmerblush og synes den passer vildt godt til en makeup med varme bruntoner. Ok, det er så også stort set det eneste jeg lægger 😀 Den fås ligesom beskrevet i de forrige indlæg gennem Sephora som dog kun sender til Norge, Tysland, UK og Holland. Jeg kunne rigtig godt tænke mig farven Wish som Samatha fra Batalash bliver ved med at snakke om. De næste indlæg skal nok handle om noget mere tilgængeligt, promise!

Her kan I lige se den i action uden bronzer eller highlighter (og ja, jeg holder fast i sommerlige farver i makeuppen så længe som jeg overhovedet kan):

Kat von D Everlasting Face Shaper Blush BellissimaKat von D Everlasting Face Shaper Blush Bellissima

I dag løb jeg i øvrigt ind i Helene fra Pudderdåserne i Magasin og hun er i hvert fald vildt sød og havde en sej farverig øjen makeup på.

ENGLISH SUMMARY:

The third makeup item from Kat von D is her Everlasting Blush in Bellissima, a peachy pink with golden glow. If you are thinking NARS Orgasm now, yes, in a way, but this one is like the beautiful twin of the two. The shimmer is much finer, the texture more creamy and the colour more subtle. I love this in a warm brown/neutral look (which is basically the only thing I do). The pigmentation is just right, not too strong not too low and I can see myself using this a lot now that I am getting abit paler. Get it at Sephora.

2 thoughts on “Kat von D makeup part 3 – Everlasting Blush i Bellissima

  1. Det er virkelig lækker emballage hendes makeup er i! Wauw. Det er en flot blush til dig og dine evigt flotte øjne 😀

    God søndag! Knus

    • Ja det er en sej og anderledes emballage. Og en modstandsdygtig en af slagsen, det er supergodt når man lige som mig slæber meget rundt på sin makeup. Tak for kompliment søde Mia. God søndag aften til dig også!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: