Topshop Lip Varnish – Nein Danke!

Topshop lip varnish merry go round

Som allerede antydet for nogle dage siden, så behøves I ikke spilde jeres hårdt tjente monetas på Topshops Lip Varnish. Topshop laver som sagt noget spændende og rigtig god makeup, men de der Lip Varnishes er det jeg ville kalde en epic fail. Den eneste brug jeg ser for dem er når man ville holde andre på sikkerhedsafstand af mindst 5 meter. Aldrig har jeg haft noget så klistret på læberne. Den næstbedste lipgloss er intet imod den. Den er klistret og sej i såden en grad at den trækker lange tråde – se lige billedet – ugh! Det gør den forresten også mellem læberne – oh yeah!

Utrolig ubehaglig at have og at se på. Jeg har farven “Merry Go Round”, en nærmest neon koral-pink. Den er meget dækkende, men fordeler sig forfærdeligt ujævnt og siden Varnish’en er så tyk virker farven meget unaturlig, plastikagtig og billig.

Oven i købet har den en uudholdelig duft og smag som minder meget om vægmaling.

Topshop lip varnish merry go round

Jeg siger Nein Danke til denne, men anbefaler varmt deres Lip Paints! Læbestifterne er heller ikke så dårlige. Jeg forstå ikke hvordan et brand formår at lancere to lignende læbeprodukter på hver sin ende af kvalitetsskalaen…

Jeg ser nu bort fra at sætte et link ind eller er der nogen der føler umiddelbart behov for at eje den…?

Knus og hav en fantastisk Restwochenende!

 

ENGLISH SUMMARY:

Warning! Rant coming up! Topshop do innovative and good quality makeuop in general, but their Lip Varnish is an epic fail. At least the one I have in “Merry Go Round”. It’s extremely thick and gloopy, feels uncomfortable on the lips and applies super unevenly. The colour is very opaque and glossy which kind of reinforces the unnatural plastic-y look. Buy their Lip Paints instead, they are divine! How can a brand launch two products so far apart on the quality scale…?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: