Sidste uges Lieblinge

YSL Babydoll Top shop lip paint fashionista

Så er jeg tilbage fra årets sidste ferie, øv. Det er klart sjovere at være på ferie end på arbejde, men nu kalder hverdagen, og der ligger jo også gode ting i det. Regelmæssige måltider og træning, rutiner, vores hjem, nogle søde kollegaer og ikke mindst adgang til alt min makeup haha.

Der har været nogle produkter som jeg var særlig glad for i sidste uge som vi tilbragte sammen med min mands familie på Færøerne. Ikke at der blev båret meget makeup eller noget, men disse tre basics undværede jeg stort set ingen af dagene.

YSL Babydoll mascara

Min yndlingsmascara, intet mindre. Jeg er så glad for at jeg genkøbte den i lufthavnen efter at have tygget mig igennem en masse andre jeg havde liggende. Den giver supergod volumen og holder hele dagen. Volumen er det vigtigste for mig i en mascara da jeg har forholdsvis lange vipper, men ikke specielt fyldige og denne mascara gør bare et eller andet badaboom agtigt ved dem. Den er særdeles nem at påføre, don’t ask me why, men den separerer flot og giver klumpefri volumen med første lag. Og jeg husker fra den sidste jeg havde at den netop ikke bliver klumpet efter 3 uger. Love it! Desværre er det en af den dyre slags, men personligt synes jeg den er pengene værd. Kan fås i Matas eller Magasin til 255DKK, eller i lufthavnen.

Fashionista blush/bronzer/highlighter palet

Dette er en palet jeg selv har sammensat. På et tidspunkt sidste eller forrige år købte MUA Fashionista, som jeg aldrig havde hørt om før op. De har et system hvor alle øjenskygger, blushes og bronzere har samme størrelse og så kan man købe en 4er eller 6er palet til. Hvem elsker ikke en god hjemmelavet palet, så jeg slog til da de havde et eller andet tilbud. Jeg må sige det er en ordentlig kvalitet til prisen – langt bedre end MUAs egne ting og det er simpelthen så praktisk med sådan en allrounder når man rejser!

Ah super, nu at jeg lige ville finde linket frem til jer, viser det sig at de ikke har det længere. Det beklager jeg. Men lad os så sige at jeg varmt kan anbefale sådan en selvsammensat palet når man skal rejse. MAC for eksempel tilbyder den slags, selvfølgelig ikke til samme pris, men til gengæld også i bedre kvalitet.

Topshop Lip Paint i Elevate

Jeg ved ikke hvordan I har det, men hver gang jeg er i Topshop forlader jeg butikken med makeup i stedet for tøj. De har bare forstået at fange tendenser og lave nogle lækre ting i flotte farver. Jeg har en del af deres læbestifter, og synes de er gode (bortset fra smagen), men de her Lip creams er en helt anden ballgame. De er FANTASTISCH – man kunne sagtens sælge det til mig i Chanel indpakning og jeg ville glædelig betale Chanel prisen uden mit der Wimper zu zucken. De er absolut ikke klistrede, har neutral smag, glossy finish og er vildt dækkende uden at føle tung på læberne. Elevate er en flot neutral ferskenfarve som jeg godt kan lide at bære over en nude læbestift. Leute, I SKAL prøve de her Lip Paints, det er en ordre! I det hele taget, tag et kig på Topshops makeup linie, der er spændende ting at opdage – I må bare love mig aldrig at prøve deres Lip Varnish som udefra ligner meget en Lip Paint, men er det værste læbestads jeg nogensinde har prøvet! Fås i Topshop butikker eller online til under 80 DKK.

5 thoughts on “Sidste uges Lieblinge

 1. Ih jeg elsker YSL babydoll! Har dog ikke råd til at bruge den fast, så har et billigere alternativ som jeg er helt pjattet med! Den hedder Gosh Growth mascara 🙂

  Vildt lækker palette fra MUA! Har købt meget fra mærket, og ville aldrig have gættet på at paletten var derfra. Den ser meget eksklusiv ud! Men jeg nåede desværre ikke at prøve noget fra Fashionista linjen! Men den minder meget om blush paletterne fra makeup revolution, som jeg bruger meget 🙂

  Knus!

 2. Hej Mia! Ja, det en en skam den er så dyr, det er også derfor der gik et stykke tid indtil jeg gad at købe den igen. Jeg må se på den Gosh sag dog!

  Ja paletten er virkelig lækker, en skam de ikke har den mere! Jeg har i øvrigt kigget på Makeup Revolutions blush paletter, bl.a. på din anbefaling :), men den jeg er interesseret i er udsolgt.

  Ha det dejligt! 🙂

 3. elakanicka says:

  I haven’t been wearing makeup basically for last two months! Now I’m back in Sydney and start thinking about getting some colors on me again 🙂 And definitely need to catch up with your blog before that! Was just wondering if you will put English summary in your future posts…? Although now I know what the pain of translation means 🙂 Hope all good in Cph and that the MMT ladies stay beautiful as always! 🙂

  • Ela Darling, is it already time to return? Hope you had a fantastic trip! The make-up free trips are often the best 😉 I dropped the English summary because I could see from my stats that 90% of the readers are accessing the blog from Denmark, but I thought if someone asks for it, I can always reinstate the summaries. So here we go, I will add the English again. Have a great remaining trip and get back safe 🙂

   • elakanicka says:

    Yes, we have last 3 weeks in here but it yesterday we sold the van so the end feels very close 😦 But it has been fantastic indeed! Thanks for the English summary, my Danish is very cranky those days 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: