The Wet Brush vs. Tangle Teezer

Hvis I ligesom mig skal (eller også bare foretrækker) at børste håret når det er vådt, så har I sikkert fået at vide mere end én gang at det ikke er godt for håret. Og det er rigtigt nok, håret er mere følsomt og mere tilbøjelig til at knække når det er vådt. Det der dog sker når jeg ikke børster det vådt, er at jeg 1. ligner et frizz-monster så snart det er tørt, 2. slider håret voldsomt når jeg prøver at børste de tørre knuder ud og 3. enten sætter det op eller skal gribe til silikonestads for at få det til at se nogenlunde ud.

Så kom der Tangle Teezeren ind i spillet for nogle år siden og for nyligt The Wet Brush. Jeg har dem begge og en er helt klart favoritten.

Tangle Teezer The Wet Brush

Tangle Teezeren (jeg har compact versionen) har jeg faktisk aldrig oplevet som specielt skånsom for håret, synes plastikken virker hård og mens den gør det lidt nemmere at børste håret igennem, så er det trods alt ikke nogen behagelig eller nem oplevelse. Den levede på ingen måde op til hypen omkring den for mit vedkommende, men den var ligesom bedre end ingenting i et stykke tid hos mig.

Så læste jeg om The Wet Brush som blev rost til skyerne på adskillige blogs (ligesom Tangle Teezeren gjorde før), og var sådan set ret ligeglad indtil jeg kom til at læse et indlæg fra en pige som åbenbart har samme hårudfordringer som mig. Hun fortalte at hun havde den vildeste åbenbaring da frisøren brugte The Wet Brush på hende og skyndte sig at købe den asap efterfølgende. Da jeg for nyligt bestilte noget hos Cult Beauty og manglede at komme op på gratis levering, stødte jeg på The Wet Brush og tænkte what the hell, du kan jo ligeså godt prøve. Og det er jeg SÅ glad for at jeg gjorde. Den glider rent faktisk igennem håret – ikke uden modstand, let’s keep it real – men cirka en million gange nemmere end Tangle Teezeren som virker som en billig hundebørste i sammenligning med The Wet Brush. Børstens hår er også lavet af plast, men de er blødere, mere fleksible og længere end hos Tangle Teezeren. Jeg kan varmt anbefale den og vil aldrig være uden den igen. Indtil der kommer noget bedre…

The Wet Brush kan købes her.

Tangle Teezeren kan købes alle mulige steder, bl.a. her.

7 thoughts on “The Wet Brush vs. Tangle Teezer

 1. anneliwallmann says:

  Jeg har godt nok også længe undret mig over, hvordan en så stiv børste (strigle) som Tangle Teezeren kan være så mirakuløs og bare glide gennem håret uden at se sig tilbage, men mon ikke de youtubere, der fremviser den, lige har redt håret igennem først? 😉

  Jeg tror da afgjort, jeg skal have fat i The Wet Brush, når jeg kommer til USA lige om snart, for mit hår bliver afgjort også pænest, når det børstes i våd tilstand. Ellers ryger jeg hurtigt over i sådan et troldelook, der måske kan være charmerende til børn, men som til voksne bare ser sjusket ud 😀

  • Tak altså! Så er jeg ikke alene med min mening om striglen (haha)! Du skal helt sikkert kigge på The Wet Brush, den er sikkert endda ret billig i USA (din heldige banan) 🙂 Og helt enig om troldelooket, det er fint med struktur osv i håret, men den halv afro jeg får efter lufttørring er ikke mit bedste look, eller nogens vil jeg mene 😉

   • anneliwallmann says:

    Jeg kiggede lige på Targets hjemmeside, og det ser ud til, at den kun koster omkring 10$, så det er da til at leve med!
    Det er i hvert fald ikke mit bedste look, men måske vi engang kan udnytte det til en udklædningsfest. Noget godt må der da være ved det 😀

 2. Tak for tip!
  Normalt venter jeg til mit hår er helt tørt med at redde hår, men nogle gange bliver jeg nødt til at gøre det når det er vådt, fordi ellers er det kropumuligt 😦 Vil prøve The Wet Brush!

  • Haha kropumuligt! Du må prøve den, synes virkelig den er god. Men ellers er du da heldig du ellers bare kan lade det tørre for det meste. 🙂

   • Louise says:

    Vil du ikke lave et indlæg om Mason pearson børsten. Overvejer at investere i den. Har iøvrigt allerede wet brush. Det kunne være rart hvis du evt kunne sammenligne dem.
    Knus

   • Det vil jeg gerne. Jeg er stadig i gang med at prøve den, jeg er faktisk ikke rigtig nået til nogen konklusion om den. Jeg skal nok huske det og regner med snart at tage bloggeriet op igen 😊 Mange tak for kommentaren ☺

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: