Vinderen af Lorac Pro paletten er …!

IMG_3884-2Så er dagen kommet hvor vinderen af udlodningen om Lorac Pro paletten skal findes!

Jeg vil lige sige tak til alle jer der deltog, og især tak for jeres søde kommentarer til indlægget! Det varmer en gammel tyskers hjerte 🙂 Det var også spændende at høre hvilke paletter er jeres yndlings – det virker som om Urban Decays Naked paletter er de store favoritter.

Nå, men down to business og det I egentlig vil vide: vinderen er Anne-Li!

Tillykke, jeg håber du får lige så meget glæde af paletten som jeg har af min! Jeg har sendt en mail til dig.

Lige så glad som jeg er for de mange deltagere, lige så trist er det at der er så mange der bliver skuffede. Jeg kender det godt, jeg vinder ALDRIG noget og kan godt blive frustreret når jeg igen ikke har været den heldige. Som en lille bitte Trostpflaster kan jeg sige at der kommer en konkurrence mere snart hvor der kan vindes 2 Milani læbestifte som heller ikke er sådan helt nemme at skaffe i Danmark.

Endnu en gang tak fordi I ville være med og jeg håber I måske har fået lyst til at læse med fremover 🙂

PS: Jeg trak vinderen ved at bruge en random number generator på nettet og det blev kommentar nummer 10. Bare så I ved det.

image

5 thoughts on “Vinderen af Lorac Pro paletten er …!

  1. Mia says:

    Tillykke til Anne-Li! Er sikker på hun bliver smadder glad for den 😀

  2. Vesna Barbu says:

    Tillykke Anne-Li 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: