Ugens Lieblinge

Nars desire laroche posay caramel tendre nys extreme coffee

Bum, endnu en uge gået. Jeg er faktisk i gang med at pakke til vores ferie i Sydfrankrig, jeg tror det tog mig en time at få pakket makeuppen – er der andre der synes det er super svært? Der kommer til at være lidt mere stille her mens jeg er på ferie, men jeg vil prøve at få skrevet lidt, og jeg opdaterer i hvert fald min Instagram (@achtungbeauty).

Der har ikke været så mange Lieblinge i sidste uge – der var en blush kombination som jeg opdagede i en makeup legesession, og en flydende Eyeliner. Udover det har jeg været glad for min Smashbox Full Exposure palet igen, I kan læse mere om den her.

Nars desire laroche posay caramel tendre nys extreme coffee

LaRoche Posay blush i Caramel tendre

Har I prøvet LaRoche Posays blushes? Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har skrevet om dem før fordi de er GENIALE! Super dejlig konsistens, slet ikke pudrede, den helt rigtige pigmentering og så har de shimmer, men den er af den fineste slags. Det er ikke din regular type of shimmer, men jeg vil næsten kalde det sheen frem for shimmer. Den giver fantastisk glød og farven Caramel tendre er en af de tre nuancer LRP har. Blushen er svær at beskrive… en neutral brun, minder en smule om Nars Madly, og jeg bruger den på et større område på kinderne, næsten som bronzer. Nogle gange kan jeg dog godt lide lidt mere friskhed og farve, og så lå der tilfældigvis min NARS Desire på sminkebordet…and the rest is history 😉 Fås fx her eller på apoteket.

NARS blush Desire

Desire er en umiddelbart chokerende pangpink der skriger klovnekinder, men nej nej, liebe Freunde, med en let hånd og på et lille område er den genial til at tilføje lidt ungdommelig friskhed til kinderne. For dem med de helt lyse hudtoner, er den efter min vurdering trods alt ikke noget, men når man er lidt solbrun, er den bare schön. Blushen er mat, og kan derfor godt kombineres med en shimmerblush som LRPs. Man burde oftere prøve at blande sig frem til den farve man lige lyster. Fås her eller i Sephora.

NYX Studio Liquid Liner i Extreme Coffee

Da jeg købte den her for en latterlig penge i USA kunne jeg ikke swatche den i butikken og forventede egentlig ikke det store. Jeg kunne bare godt lide den metalliske brungyldne farve. Jeg plejer at holde mig til gelé eyeliner da mine forsøg med den flydende slags oftest ender i noget værre rod, og jeg tit ikke er tilfreds med pigmenteringen. Denne eyeliner er dog overraskende nem at påføre, det er ligesom om børsten har den rigtige hårdhed, og konsistensen er hverken for tynd eller tyk. Derudover dækker den fantastisk godt og man behøver ikke lægge flere lag for at opnå en dækkende linie. Pga den tynde børste kan man nemt tegne en fin linie og flick (altså bortset fra at der ikke er noget der er nemt når det gælder eyeliner).

Au révoir for nu, mes belles 🙂

ENGLISH SUMMARY

I am packing for France and it took me about an hour to pack my makeupbag – SO hard to decide what to bring! Last week I have been loving a blush combination and a very cheap eyeliner. Pairing LaRoche Posays Caramel Tendre with the slightly shocking Nars desire worked out extremely well. The brownish shimmery LRP just lacks a little oomph when used on its own and the almost neon pink Desire kind of requires a tan (or bronzer/bronish blush), but in this combination both blushes are divine. Also, I have been loving the NYX Studio Liquid Eyeliner in Extreme Coffee, a metallic medium brown. The brush on these liners has the right amount of hardness and the formula of the product is so easy to work with. The brush is rather thin and allows you to draw a precise line and flick.

3 thoughts on “Ugens Lieblinge

  1. Vanessa says:

    Åh den NARS blush der … den er bare fin! 😀

  2. Vanessa says:

    Åh den NARS blush er bare fin 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: