MAC True Red – Pedro Lourenço

MAC True Red Pedro Lourenco

I forhold til andre MAC kollektioner har der ikke været specielt meget hype omkring dette samarbejde med brasilianske modedesigner Pedro Lourenço (Who the f… is Pedro Lourenço?) . Jeg fatter det ikke rigtig med de kollektioner, nogle er udsolgt i løbet af timer, andre hænger og chiller på nettet i ugevis – og det ikke nødvendigvis med god grund (efter min beskedne mening). I USA var denne kollektion udsolgt online i løbet af den korteste tid, og jeg fik kun fingrene i denne læbestift fordi jeg “tilfældigvis” løb ind i en MAC butik i Miami på lanceringsdagen. Nej altså, det var faktisk et tilfælde, promise.

MAC True Red Pedro Lourenco 2

Det der fangede mig med det samme var denne smukke læbestift med navnet True Red. Jeg ville forestille mig en neutral medium rød under det navn, men her snakker vi altså om en varm orangerød pangfarve. Den har en Amplified finish (yay – hvorfor laver de ikke flere af dem?!) og er full-on med første strøg. Vi snakker seriøst herlig kvalitet her, kære Schönheiten. Generelt laver MAC nogle gode læbestifter, og jeg har mange af dem, men denne her er ligesom taken to the next level. Pigmenteringen i top. Konsistensen i top. Farven i top. Indpakningen… det snakker vi slet ikke om (savler for meget lige nu). Ja tak.

Den fås altså stadig online her! (Muligvis fik den omtalte mørke-læbe fase mig til lige at bestille farven Roxo også…ehem)

MAC Pedro Lourenco True Red MAC True Red Pedro Lourenco

ENGLISH SUMMARY

Here in Denmark this lipstick is actually still available, although I have no clue why. It is one of the best MAC lipsticks in my opinion – and I have many. It seems they really stepped their game up a notch with this one. It has my favourite MAC finish – Amplified. The colour is a warm orangey red which is quite bright. I love this lipstick, it goes on SO smooth and opaque with only one coat. Insane pigmentation – check! Gorgeous packaging – check! Beautiful red colour – check! Ultra creamy and luxurious formula – check!

2 thoughts on “MAC True Red – Pedro Lourenço

  1. Kat B says:

    Wow! Den var dog helt uhyggeligt smuk til dine lyse blå øjne!
    Indpakningen er godt nok smuk – dén måtte de gerne blive inspireret af på flere af deres kollektioner!
    Katrine B – Sincerely, K

    • Hehe tak. Ja den er bare helt gennemført fantastisk! Enig med indpakningen! Må lige se om den bliver ussel når man har den i makeup pungen ligesom NARS. Forhåbentlig ikke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: