Ugens Lieblinge

MAC Perfect Topping Nars Liberte MAC Dubonnet Jordana best lash extreme

 

Liebste Schönheiten, så er det allerede søndag aften igen – og tid til ugens Lieblinge. Efter eksamensfasen er det jo SÅ rart at have en weekend hvor man rent faktisk har weekend, ingen projektskriveri, ingen dårlig samvittighed…ahh. Jeg kan godt forstå de glade fulde unge mennesker der kører skrigende rundt på lastbiler for tiden. En hyggelig tradition, som vi ikke har i Tyskland. Nå, men lad os snakke om det der er vigtigst – make-up!!

Jeg var glad for nogle gamle kendinge og lidt nyt i min makeup pung i denne uge.

Jordana Best Lash Extreme Mascara

Hvis I kender Lauren Curtis så har I sikkert også savlet over hendes überirdisch lange vipper. Hun er en af mine yndlings youtubere og når hun siger en mascara er god, tænker man et split sekund at man måske selv kunne få vipper der ligner hendes, bare man bruger den rigtige mascara. Hun har i lang tid nu rost Jordanas Best Lash Extreme Mascara. Jeg kan fortælle jer at man IKKE får et sæt Lauren Curtis vipper med denne mascara, men til gengæld er meget voluminøs og flot udgave af ens egne. Og det kan vi godt lide. Den separerer fint, men jo tørrere den bliver, jo flere klumper kommer der selvfølgelig. Min synger på sidste vers nu efter at have brugt den i cirka 2 måneder, men det er ok med en pris af 25 DKK. Jeg bestilte den over det tyske Amazon.

NARS Liberté blush

Nøøj hvor jeg elsker denne blush… uden at kunne forklare hvorfor. Det er en dyb og ret nedtonet fersken med lidt guld shimmer. Når jeg siger guld shimmer så er det IKKE på en Orgasm måde, men bare lige nok til at lysne ansigtet lidt op uden at fremhæve porer. Blushen er ikke i det mindste kedelig (hvilket jeg frygtede lidt i starten) og forvandler sig til en helt tilpas, lidt frisk, og lidt solbrændt agtig nuance på kinderne. Blushen spiller både som tilbageholdende element i en hel makeup, med mørke læber, men også som solo kunstner med nedtonede læber og øjne. Det er egentlig sådan jeg bedst kan lide den – så kommer den flotte farve helt til sin ret. Fås her.

Jordana Best Lash Extreme MAC Perfect Topping Dubonnet Nars Liberte

Ellers var der to MAC kandidater der tit blev hevet ud af pungen i sidste uge.

MAC Mineralize Skinfinish i Perfect Topping

Denne highlighter var en del af MACs forårskollektion A Fantasy of Flowers, og jeg har skrevet om den før. Det er en virkelig god hverdags highlight der hverken giver for lidt eller for meget glød. Den champagne/fersken nuance blender sig fint i huden uden at skrige : HIGHLIGHT! Se på mig! Den er vist udsolgt nu, og jeg synes desværre heller ikke at nogle af de andre MSFs ligner. Det der kommer tættest på i min samling er Topshops Crescent Moon, men den kan jeg heller ikke finde online mere – ahhh sorry…

MAC læbestift i Dubonnet

Sidst men ikke mindst – og nok mest usædvanligt – er en mørk læbestift. Ja, jeg er godt klar over at det er sommer, men jeg har bare en ting for mørke læber for tiden. Gerne med goth indslag… Faktisk gik jeg helt amok i USA med at shoppe det man normalt ville betegne efterårsfarver. Jeg forventer ikke at I forstår det, jeg forstår det ikke helt selv, men det er ligesom om en ny verden har åbent sig for mig. Synes det er cool og edgy og jeg er vild med det. Jeg tænker faktisk jeg laver et indlæg om det i næste uge. Yndlingen har været Dubonnet, som er en mørk rød-brun og med lidt god vilje duer til kontoret (som i mit tilfælde ikke er det mest trendy eller edgy sted). Den har en Amplified finish (det mest interessante finish efter min mening) og er meget højt pigmenteret og cremet. Fås til 165DKK i Magasin, MAC butikker eller her.

Synes I mørke læbestifte hører til de kolde årstider eller kan I lide at gå lidt imod strømmen med den slags?

ENGLISH SUMMARY

Ahh so lovely to have a weekend without studies…! Last week I have been loving:

Jordana Best Lash Extreme mascara: No, you do not get Lauren Curtis lashes with this one, but a voluminous version of your own. Mine got clumpy after 2 months, but for 3,30 EUR I am fine with that.

NARS Liberté blush: Lovely dusky and deep peach/orange with a very slight gold shimmer. It turns into the most beautiful colour on the cheeks, not boring, not over the top. Just a really flattering warm flush of colour. It’s super buildable and suits many different looks.

MAC Mineralize Skinfinish in Perfect Topping: One of my favourite highlighters, it was part of MAC’s spring collection. I find this very suitable for daytime and the champagne/peachy tone blends well into my natural skintone without screaming: Highlight! Look at me!

MAC lipstick Dubonnet: I have gotten totally into dark lips. I do realize it is summer,  but  I am totally loving the edgy and cool vibe they give. Dubonnet is a brownish red which can be worn at daytime. I think I will make a separate dark-lip post next week. I went completely bananas in MAC in the US with these dark colours, some on the verge of goth.

4 thoughts on “Ugens Lieblinge

 1. Lækre lieblinge!
  Jeg er så farve forskrækket når det kommer til læbestifter. Men alligevel ville jeg foretrække mørke farver til de kolde tider – er mere til de lette, orange/koral/lyserøde/nude farvede her om sommeren 🙂
  Knus Mia

  • Jeg kan godt følge dig, og jeg elsker også de koral/fersken farver stadig mest, har bare lige opdaget the dark side for mig selv efter alle de år og nyder den nu 😉 Knus tilbage 🙂

 2. Julie says:

  Jeg kan kun gå med mørkere læbestifter fordi jeg har helt kaldrøde læber fra naturens side – så jeg er helt nede med mørke læber om sommeren 😉 Meeen hvis jeg kunne, ville jeg nok gå lidt med begge dele. 🙂

  • Hej Julie, fedt, så er jeg ikke alene! Synes nemlig ikke man ser det meget ellers 🙂 Hvis du gerne vil bruge lyse læbestifte: Har du prøvet at duppe lidt foundation eller concealer på læberne inden læbestiften? MAC har også et specifikt produkt til formålet der hedder Lip Erase, men så vidt jeg kan se findes det p.t. ikke i DK 😦 Det lyder ellers ikke så dårligt med knaldrøde læber fra naturens side 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: