NARS Radiant creamy concealer

NARS radiant creamy concealer vanilla custard

Endnu et styks hypet makeup. Endnu noget der holder. Denne gang er der tale om NARS Radiant Creamy Concealer. Denne concealer er, som navnet siger, meget cremet. Den dækker utrolig godt – på en måde man ikke forventer når man har mærket på konsistensen, som i øvrigt er meget blød og dejlig (det lyder forkert, men sådan er det). Den slags dækkeevne kender jeg kun fra tykkere concealere som MAC Studio Finish. Jeg ved ikke om “Radiant” er ligeså betegnende… jo da, den er ikke mat, men i forhold til andre concealere tilføjer den ikke specielt meget glød. Heldigvis. Hvad er det med de der produkter der ikke kan beslutte sig om de vil være en concealer eller en highlighter…? Jeg påfører den med Real Techniques deluxe crease brush eller fingrene. Den SKAL sættes med pudder, ellers sætter den sig hurtigt i linierne omkring øjnene. Den dækker ellers alt fra mørke rander til bumser, ar, rødme und so weiter,

NARS radiant creamy concealer vanilla custard

Hvilken undertone concealer?

Jeg har den i farverne Vanilla og Custard. Vanilla er p.t. for lys til mig, og jeg bryder mig ikke om det über-highlightede look under øjnene. Custard til gengæld fungerer både til ansigtet med min nuværende hudtone (ca. NC 27), og under øjnene. Vanilla er en smule mere pink i det, mens Custard er gullig. (Achtung – nu kommer jeg vist lidt ud på et sidespor…) Et  uskreven Gebot i makeup biblen er jo at man skal dække mørke rande under øjnene med pinktonede concealere – men jeg synes at man skal være påpasselig med denne regel, det fungerer i hvert fald ikke for mig. Afhængig af nuancen af ens mørke rande og ens generel hudtone, fungerer en gullig concealer bedre OG spiller eventuelt bedre sammen med resten af ansigtet, dvs. hvis du har gule undertoner i huden og din foundation. I mit tilfælde dækker den faktisk også bedre. Når det har været en virkelig hård nat fungerer en fersken farvet correcter (jeg bruger Illamasquas cream pigment i Emerge) og en let gullig concealer bedst – for mig.

NARS radiant creamy concealer vanilla custard

Et kig på farvehjulet viser at grøn-blålige rande dækkes bedst med en rødlig/pinktonet concealer mens lilla-blålige rande kræver concealer med gullige/ferskenfarvede undertoner. Det kan dog være tæt på umuligt at bestemme hvilken nuance ens mørke rande har, så prøv dig frem! Jeg kan i hvert fald varmt anbefale det her NARS våben til at eliminere små  spor af for lidt søvn eller de værste kroniske mørke rande.

NARS radiant creamy concealer vanilla custard

Har I tænkt over det med undertone i concealer?

Fås i Sephora eller på NARS hjemmeside. Det er dog ikke så let at få fat i de lyse farver, p.t. er de udsolgt på hjemmesiden 😦

ENGLISH SUMMARY:

Another hyped piece of make-up – this time NARS’ classic Radiant Creamy Concealer. As the name indicates it is very creamy and smooth, not particularly radiant though. Which is a plus in my book since I do not get those products that cannot decide whether they want to be a highlighter or concealer. I have the shades Vanilla og Custard, Vanilla being mor epink-toned and Custard more yellowish. Vanilla is too light for me at the moment as I am not into the über highlighted look. Custard however fits well both under my eyes and on the face (NC 27) where it covers dark circles, bemishes, redness, you name it. In general I do prefer yellow-toned concealers – also under my eyes – shoch horror! It just seems to cover my dark circles better and it belnd in with my foundation in a more natural way.

4 thoughts on “NARS Radiant creamy concealer

  1. nessdenise says:

    Jeg swatchede den da jeg var i USA men købte ikke og det fortryder jeg så meget nu. Den må snart købes for hører kun gode ting om den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: