Vind en Lorac Pro palet!

Uha, første gang jeg udlodder noget her! Eller nogen som helst steder for den sags skyld 🙂

Lorac pro udlodning 2

Som jeg skrev tidligere i denne uge har I nu mulighed for at vinde noget ekstraordinært lækkert: en Lorac Pro palet! Den er utrolig populær og har opnået kult status hos os beauty nørder. Den kan ikke købes i Danmark, eller endda Europa, og er blandt andet derfor meget efterspurgt her.

Lorac pro udlodning

Denne udlodning er sponsoreret af … mig! Jeg købte paletten på ferie i USA for også at lade jer få en del i de lækkerier som vi ellers desværre ikke har adgang til i Danmark. Det var i øvrigt den sidste de havde i butikken da de vist tit er udsolgt i USA også. Jeg har paletten selv og er ret begejstret, den er vildt flot og skyggerne er af høj kvalitet. Der følger en rejsestørrelse eyelidprimer med som er DER WAHNSINN! Læs evt mere her.

Jeg havde jo i min ivrighed glemt at sætte swatch billeder ind i det sidste indlæg – så de kommer her:

Lorac Pro Matte row anmeldelse

Øverste række: White, Cream, Taupe, Lt Pink, Mauve, Sable, Espresso, Black

Lorac Pro shimmer row anmeldelse

Nederste række: Nude, Champagne, Gold, Lt Bronze, Pewter, Garnet, Deep Purple, Slate

Jeg vil lige bruge muligheden for at sige et stort tak til jer der gider at følge med i mine ævlerier! Jeg bliver simpelthen så glad når jeg hører fra jer, så smid endelig kommentarer til indlæggene!

Det I skal gøre for at deltage i udlodningen er:

1) at følge Achtungbeauty på Facebook eller bloglovin (eller begge ;)). I er også meget velkomne til at dele Facebook opslaget omkring konkurrencen.

2) at smide en kommentar på dette indlæg (nedenunder i kommentarfeltet) om hvad jeres yndlings øjenskygge palet er. Husk at skrive jeres rigtige kontaktoplysninger således at jeg kan få fat i vinderen (især email – det er kun mig der kan se det)!

Jeg har længe overvejet om punkt 1) skulle være med – det er jo bare SÅ meget sjovere at skrive når der er nogle der følger med, men på den anden side kan og vil jeg jo ikke tvinge nogen til noget. Jeg endte med at tage det med og håber der er nogle der bliver hængende – ellers er I velkomne til at “unfollow” igen når konkurrencen er slut 🙂 I lyset af den fine præmie håber jeg at I er med på det.

Jeg trækker en vinder om to uger, dvs fredag d. 11. juli.

Held og lykke, mine kære Schönheiten!!!

Only for readers residing in Denmark.

 

61 thoughts on “Vind en Lorac Pro palet!

 1. nessdenise says:

  Åh den er bare så flot. Jeg kunne ikke selv finde den da jeg var i USA så krydser da fingre for at jeg er den heldige vinder! Iøvrigt så elsker jeg min Naked Palette på trods af at jeg ikke bruger den så tit.

 2. Hvor er det vildt, sejeste konkurrence nogensinde. Jeg har ville have denne babe i så lang tid, så krydser mine fingre. Min yndlings øjenskygge palette.. Det et vidt begreb for sådan en som mig. Min favorit lige nu, er helt klart Naked 3. Ikke for at være alt for basic, men de rosa tonede farver er perfekte til min meget fair hudfarve og det spiller bare godt sammen.
  Udover min naked 3 palette, er jeg en helt ekstrem stor fan af Cargo’s palette “vintage escape” som har den smukkeste vintage leather inspired indpakning og skyggernes navne er bare så søde. De er opkaldt efter alle efterårets/vinteren/julens smukke temaer: “cuddle”, “cinnamon”, “chestnut”, “hot cocoa”, “crisp”, “harvest moon,” “frolio”, “withered leaves”, “rustic”, “twigs” og “black crow” – Øjenskyggerne er så bløde og pigmenteret, helt vildt lette at arbejde med og så er der intet fall out – og ikke mindst, så er de long lasting. De er bare helt perfekte og har en langt bedre formular end Urban Decay og vigtigst af alt: der er variation – matte smukke jordfarver og de flotteste shimmer farver.
  Held og lykke til alle!!
  x

 3. Christina Seidenfaden says:

  Jeg har også længe sukket efter denne palette da der er så mange der roser den, den er bare ikke til at få fat i i DK
  Ellers er min yndlingspalette
  Lavish af Anastastia Beverlyhils
  Der er så mange flotte farver i og man kan både lave et hverdage look og festlook og så fylder den næsten ingenting

 4. frederikke sunde says:

  Super lækker konkurence .
  Min yndlings pallette ved jeg ikke helt præsis, da jeg kun har naked 2, men er helt fortabt i alle de øjenskygge paletter som too faced laver 🙂 Både pga. at deres indpakning er så flot, men synes også ofte at de laver nogle virkelig smukke farver.
  Frederikke sunde
  Frederikkesunde@hotmail.com

 5. Simone says:

  oh my god, VILD konkurrence! Hvor er det sejt, at du selv har købt den 😀
  Mh, min yndlings er en billig en, jeg engang købte fra Nelly.. Den er faktisk overraskende god med både matte og shimmers – men jeg tvivler ærlig talt på, den på nogen som helst måde kan sammenlignes med en lorac palette! Iiiiiih 😀

 6. kirstine jt says:

  hvor er den bare fin den palette, ønsker mig den så meget. Min yndlings palette er den jeg selv har sammensat fra Mac. Det er kun nude farver, jeg har valgt til den og jeg elsker den. Hvis jeg skal vælge en palette som jeg har købt færdig, pyha det er svært for elsker dem alle sammen, men så er det nok en af mine too faced paletter.

 7. Tina says:

  Vild lækker palette 🙂
  Jeg synes rigtig god om NYXs paletter, min ynglings er nok Nyx Cosmetics Eyeshadow Palette 10 Color, for eye color brown. Det er en super palette med både neutrale farver og mere farrige farver 🙂

 8. Jannie Rasmussen says:

  Så nærmer tiden sig for lodtrækningen. Krydser fingre:-)

 9. […] lige en bloganbefaling med på vejen, og hvis I kunne tænke jer at se swatches, så er det også inde hos Maike, det […]

 10. […] selv købe en, hvis I skal afsted. I faktisk lige nu mulighed for at vinde den på Maike´s blog LIGE HER! Hvad synes I om paletten? Kender I Lorac mærket? ♥ 28. juni 2014 af Bloggers […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: