Hypen værd: Lorac Pro paletten

Lorac Pro anmeldelse

Lorac Pro anmeldelse

Yes, jeg fik den! Pro paletten fra Lorac. Damen i Ulta sagde: “Du er da heldig at have fået fat i den, de er ellers altid udsolgt!” Da den heller ikke findes i DK, føler jeg mig tatsächlich meget heldig nu. (Ja, nu hader I mig lidt, men vent lige og læs færdig!)

Denne øjenskygge palet er vildt hypet og hver gang jeg så den på blogs, youtube etc tænkte jeg at den lige havde de perfekte farver til min smag.. Den indeholder 16 øjenskygger, med mest matte på den øverste række og shimmer og enkelte glitter på den nederste. Jeg vil ikke trave alle farverne igennem, men som I kan se er de overvejende neutrale, ikke noget crazy her. Farverne er mest varme – just the way aha aha I like it! (Undskyld, jeg er stadig lidt oppe at køre over den.) Den egner sig til både hverdag og fest. Hvis indpakningen var lidt mere solid (som fx de nye metal bokse fra Too  Faced – det er genialt) , ville den være perfekt som rejse buddy. Til gengæld er den meget tynd og let.

Efter at have prøvet paletten hver dag i cirka en uge nu må jeg sige at den har fortjent hypen. Skyggerne er silkebløde, højt pigmenterede og kan nemt og flot tones ud. Jeg er specielt glad for de mange lyse nuancer i både mat, shimmer og glitter, som kan bruges som base, highlighter, til at tone skyggerne ud eller til at lysne de andre farve op med. Nogle gang synes jeg forholdet mellem mørke og lyse farver i sådanne paletter kan være lidt irriterende da jeg personligt bare ikke bruger så meget af det mørke.

IMG_3881

IMG_3882

Der følger en rejsestørrelse eyelid primer med, og den er jeg nærmest endnu mere oppe at køre over. Specielt om sommeren holder mine øjenskygger ikke særlig godt, også med primer (tak, dumme fedtede hud), men denne her får mig faktisk igennem en helt arbejdsdag og øjenskyggen flytter sig bare ikke. Som i overhovedet. Efter 8 timer starter der en smule creasing, men ikke det vilde.

Min yndlingsfarve er Garnet, men jeg bruger mest Nude, Taupe og LT Bronze.

Lorac sælges udelukkende i Ulta i USA og faktisk fik jeg de sidste to paletter i butikken. Jeps, 2. Jeg tænkte nemlig at hvis jeg skal kede jer så meget med ting som man ikke kan få fat i her, så må jeg jo på en eller anden måde hjælpe dem der læser med at holde humøret oppe. Derfor vil jeg udlodde en palet her i slutningen af ugen. Så hold øje med bloggen 🙂

Lorac Pro palet palette

ENGLISH SUMMARY

I am over the moon to have gotten my greedy fingers on the Lorac Pro palette! I find it absolutely worth the hype – silky smooth shadows that are super blendable. I love the colour selection – there is something for every occasion. Not a fan of the packaging, but hey, you can’t have it all. If you go to the US, make sure to grab one!

7 thoughts on “Hypen værd: Lorac Pro paletten

 1. Jannie Rasmussen says:

  Hvad gav du for den? Min bror Broby New Jersey, og kommer hjem til mit bryllup (skal giftes 30/8-14), så hvis jeg ikke er den heldige vinder af denne lækre præmie, så vil jeg sætte ham på sagen for at skaffe mig en selv:-)

 2. Jannie Rasmussen says:

  Broby = bror bor i – ved ikke lige, hvad der skete i mit indlæg!!?

  • Hehe jeg forstod 🙂 Ihh, du skal giftes, tillykke!! Den koster 42 USD plus sales tax som var 3 USD. Du må helt klart bede ham om at tage den med!! Fås i Ulta. Farverne er også SÅ fine til bryllupsmakeup. Hvis du tør at vente med beslutnigen indtil han kommer. Oh, hvis han har plads i bagagen må han gerne tage to’eren med til mig 😉 Den er lige udkommet og jeg savler cirka hver dag over den hihi

 3. Mia says:

  Den er så smuk 🙂

 4. Julie says:

  Pæne pæne farver! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: