Ugens Lieblinge

Lorac pro smashbox studio skin depend gellack baby blue

Jeg havde glemt min makeup pung på kontoret henover weekenden (og kunne derfor ikke tage billeder af Lieblingene), så derfor kommer der lidt forsinket yndlingsgrej for sidste uge. Kan man egentlig snakke om forsinket når man ikke har postet Lieblinge i 100 år ;)? Jo det kan man godt og her kommer de:

Smashbox Studio skin 15 hour wear foundation

På en eller anden blog eller youtube kanal har jeg hørt meget godt om denne foundation. Jeg kan zum Verrecken ikke huske hvor der var, men det kom fra nogen jeg stoler på – så meget husker jeg. Derfor kom denne foundation med hjem fra USA. Den opfylder stort set alle mine krav. Medium (+) dækkeevne, satinmat finish og god holdbarhed – taget i betragtning af at der stort set ikkw er nogen foundations der virkelig holder i lang tid. Den holder godt nok ikke 15 timer på mig, men det havde jeg ligesom heller ikke forventet. Bare brands vil stoppe med den slags urealistiske løfter! Det jeg kan sige er at jeg skal blotte en del senere en med de fleste foundations. På det tidspunkt var der stadigvæk god dækning, jeg blev bare lidt shiny at se på. Den opfører sig altså ret pænt i løbet af dagen og flytter sig stort set ikke. Den lægger sig pænt og jævnt og sætter sig ikke i porer – tak! Selvom den har en rigtig god dækkeevne, virker den ret naturlig på huden. Nå ja, den er vandbaseret, og indeholder samtidig en del silikone (ligesom de fleste foundations). Takket være glycerin og hyaluronsyre fugtgiver den derudover. Rigtig god foundation! Fås i Stylebox som lige nu har 25% rabat på alt makeup, og dermed også den her!

Lorac pro palet

Endnu et køb fra ferien. Jeg vil fortælle mere om den i et separat indlæg men jeg kan oplyse at den er hypen, pengene og alting værd. Fantastisk fætter. Og psssst… det kan være jeg har taget en ekstra med som man jo for eksempel kunne udlodde i slutningen af ugen… stay tuned!

Depend Gellack “Babyblue”

Det er jo intet problem at bruge Depends Gellack med mit Red Carpet Manicure LED sæt. Herligt! Blå negle kan blive lidt for… ungdommelige for min smag, men denne kolde, næsten lavender lyseblå lille farve er jo ikke til at modstå. Den holder som sædvanligt udmærket. Jeg lagde den i onsdags og den ser stort set ud som ny. Pga af udgroningen beholder jeg dog oftest kun gel lak på i 7-10 dage. I øvrigt vil jeg lige nævne at jeg synes de her gellack er dejlig nemme at lægge. Det kræver virkelig ikke de store påføringss skills for at få det til at se pænt ud. Jeg købte min i Matas, kan dog ikke finde den online.

ENGLISH SUMMARY

Time for weekly favourites!

Smashbox Studio Skin foundation: Lovely lovely foundation. Medium plus coverage, natural finish and long wear. Not 15 hours obviously, but relatively long. It does not settle into pores and lines and is very well-behaved during the day.

Lorac pro pallette: Worth all the hype, but I will tell you more about this wonderful little toy in a separate post.

Depend gellack in Baby blue: Oh how I love gel polish! I am not sure this polish from Depend (Gellack) is available outside Denmark. Usually I find blue nails slightly…young for me, but this cool, almost lilac hue is just irresistible. Looks great against tanned skin.

2 thoughts on “Ugens Lieblinge

  1. Mia says:

    Lækre favoritter 🙂
    Har overvejet depend gellack sættet, men kan ikke helt gøre op med mig selv om jeg vil eller ej 😀

    • Du vil! 😉 Jeg synes det er mega smart, men jeg har heller ikke noget imod at rende rundt med den samme neglelak i 1-2 uger. Man kan i øvrigt sagtens lægge almindelig lak ovenpå og fjerne den med acetonefri remover, så ødelægger du ikke gellakken. Det er bare lidt besværligt at tage den af 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: