Tomme ting – ferieudgaven

IMG_3917

Kære Schönheiten! Så er jeg tilbage fra en vidunderlig tur til New York og Florida. New York er fantastisk – jeg gad godt bo der i et par år…! Som I nok formodede blev der shoppet. Der var simpelthen så meget der SKULLE med hjem – hvad skal man gøre…? Især makeup – hvilken Überraschung! I så måske billedet på Facebook – og det indeholdte ikke engang alt – ahhh! Jeg rende rundt som en savlende psykopat i Sephora og Ulta sådan at expedienterne, som ellers er meget snakkesaglige, hellere lod mig være, haha!

Nå, men før jeg kommer i gang med at vise nogle af de nye ting, så er der også en del jeg har tømt på ferien. (Ja, tingene på billedet er ikke helt tomme, men jeg fik tømt dem inden ferien var ovre)

L’Oréal Le Flash Manicure Re

Jeg har aldrig troet på den slags neglakfjerner og syntes dengang Sephora kom ud med den, at det var noget unødvendigt og “gimmicky” noget. Indtil jeg fik L’Oréals version i en goodiebox. Den er fantastisk. Lakken er seriøst helt væk efter …måske 5 sekunder. Hurtigt og effektivt. Elsker den og skal genkøbe. Fås fx her og jeg mener også at den fås i Matas.

Elisabeth Gierus Vegetal Cleansing Cream

Det er også et genkøbt produkt – en rensebalsam til ansigtet baseret på økologiske planteolier (castor, kokos) og glycerin. Den renser fint. Det er ikke den allerbedste balsam når det gælder renseevnen og den kræver en tur med Bioderma el lign inden, hvis man har meget makeup på. Det gode ved den er at den er god for huden, utrolig mild og at den kan vaskes af uden klud og uden at efterlade en fedtfilm på huden. Fås her.

Urban Decay Primer Potion 

Den måske mest hypede øjenskygge primer. Jeg fik denne prøvestørrelse med min Naked 1 palet, og nu smed jeg den ud fordi den var indtørret. Den fungerer udmærket, men min primer fra ELF fungerer ligeså udemærket og koster 18 DKK… så…nein Danke. Fås ellers her.

Rønsbøl shampoo

En sag uden parabener og parfume. Intet spektakulært, men den gør det godt. Jeg vil tro den også kan bruges som clearing shampoo da den renser håret meget grundigt og ikke virker specielt plejende. Jeg er sådan lidt meh og tvivler på at jeg ville købe den igen, men hvis du er gravid eller ikke kan tåle parfume og alt muligt crap så er det et godt bud. Fås her til 59 DKK.

CND Solar Oil

Verdens bedste neglebåndsolie. End of story.Fås i Stylebox til 79 DKK eller på Beautybay til 70 DKK hvor den desværre lige er udsolgt. Uforskammet hvor jeg nu lige er løbet tør!

Redken All Soft Heavy Cream

En hårkur som jeg vil mene kun er egnet til tykt hår. Den indeholder arganolie og også silikoner mener jeg. Jeg har smidt beholderen ud og Redken har skam ikke en fuld ingrediensliste på deres hjemmeside! Kan I så komme ind i kampen…?! Mit hår er tykt, kruset og har tendens til at brække. Jeg har brugt den både som balsam og kur – den virker dog klart bedst som kur når man lader den sidde i 5 – 10 minutter, eller længere. Så bliver håret dejligt blødt og silkeagtig. Har fundet den her til 135 DKK.

 

ENGLISH SUMMARY

I just returned from a fantastic trip to New York and Florida and before I show you the ginormous amounts of beauty products I seemed to HAVE to take home, here’s a few things I actually used up:

L’Oréal Le Flash Manicure Re

Never thought I would buy into this kind of polish remover, but seriously – finger in – out – nailpolish gone! (ah, stop it!)

Elisabeth Gierus Vegetal Cleansing Cream

A lovely organic and vegan cleansing balm with coconut and castor oil. Good for your skin, ok at cleaning it. You better give our skin ago with a pad of Bioderma if you wear heavy makeup. The balm is incredibly gentle though, and does not leave any oily film on the skin.

Urban Decay Primer Potion 

Possibly the most hyped eyeshadow primer. Yes yes, works fine, but my ELF one for a couple of Euros works just as well…

Rønsbøl shampoo

Does its job without parabens and perfume. Cleans thoroughly and does not seem to be particulary nourishing. I am quite meh about this product.

CND Solar Oil

The world’s best cutilcle oil. End of story. Buy it if you have not already!

Redken All Soft Heavy Cream

A hair mask with argan oil that makes thick and frizzy hair nicely soft and smooth. I believe it contains silicones though and Redken do not have a full ingredient list on their homepage. Get your act together, Redken!

 

2 thoughts on “Tomme ting – ferieudgaven

  1. Mia says:

    Jeg har prøvet lidt fra Rønsbøl, dog ikke til håret 🙂 Primer potion har jeg selv og er ganske tilfreds med! Hyggeligt indlæg ♡

    Knus Mia

    • Hej Mia,

      Jeg har efterhånden også købt en del fra Rønsbøl or er altid tilfreds, men aldrig begejstret… hvad med dig? Ja, primer potion er uden tvivl en rigtig god primer 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: