Hvad skal man købe i USA?

keep-calm-i-m-in-miami-bitch-3

JEG.HAR. AFLEVERET! Ja, jeg har afleveret mit master projekt i dag – endelig! Nu skal der bare liiige overstås den tilhørende mundtlige eksamen om to uger, og for at være så godt forberedt og afslappet som muligt, tager jeg lige 2 uger til New York og Florida i mellemtiden. Selvsagt skal der shoppes amok… Og her kommer mit spørgsmål til jer: Hvad skal man købe i USA? Altså jeg tænker mest beauty/makeup men alle råd er velkomne. Jeg har øje på Lorac Pro og Unzipped paletterne, noget MAC (som koster det HALVE!), noget Tarte, Buxom, Too Faced, Josie Maran og hvad ved jeg…

Jeg ville være meget taknemlig for nogle råd, jeg har nemlig ikke rigtig haft tid til at sætte mig ind i det. Ih og hvor jeg glæder mig til at vende tilbage til bloggen! (Atså efter ferien)

ENGLISH SUMMARY:

Yes, I finally handed in my masters – yay! And in order to be as relaxed as possible for the oral exam in 2 weeks I am going to New York and Florida. Obviously there will be shopping. Lots of shopping. Can you recommend anything that has to be bought in the US? I am mainly thinking cosmetics, but other advice is welcome as well! Thanks guys! Oh and I am SO looking forward to focussing more on the blog again!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: