Anmeldelse: NYX Butter Gloss

NYX Butter Gloss Tiramisu Maple Blondie Peaches and Cream NYX butter gloss tiramisu maple blondie

Fra venstre: Tiramisu, Maple Blondie, Peaches and Cream

For nogle uger siden modtog jeg den mest fantastische pakke fra USA – jeg havde bestilt masser af skatter gennem Amazon som ikke er sådan heeelt nemme at få fat i her, men som jeg har ville prøve i 100 år. Hvis I følger mig på Instagram (@achtungbeauty) har I måske set indholdet allerede. Inde i pakken var bl.a. 3 NYX Butter Glosses som man jo nærmest ikke kan tillade sig ikke at prøve… Here we go again, Maike der falder for den nyeste (eller faktisk en allerede halvgammel) hype. Jeg går ikke engang efter lipgloss ellers, det er det produkt jeg aldrig kigger på uanset mærke… nå men nu er de her og jeg er faktisk ret glad for dem.

Jeg fik farverne Tiramisu, Maple Blondie og Peaches and Cream. Tiramisu ser bekymrende brun ud udefra men bliver til den flotteste gammelrosa/nude på læberne. Maple Blondie er en lys koral. Peaches and Cream er IKKE en cremet ferskenfarve men en varm lyserød. Jeg ville sige at de giver en medium dækning og det er værd at fremhæve at der intet glitter er i – i hvert fald i de farver jeg har. Alle tre farver har noget creamy og milky ved dem hvilket jeg foretrækker i lip gloss. Min favorit er Tiramisu, men det er nok mest pga af min nude læbe fase for tiden, så det kan godt være det skifter igen.

NYX Butter Gloss Tiramisu

Tiramisu

NYX Butter Gloss Maple Blondie

Maple Blondie

 

NYX Butter Gloss Peaches and Cream

Peaches and Cream

Det man læser alle steder om NYX Butter Glosses er at de slet ikke føles klistrede på læberne, så forventningerne var helt i skyerne hos mig. Der skal jeg nu sige at man altså godt kan mærke at man har noget på læberne, også fordi man af en eller anden årsag skal bruge ret meget ad gangen. Det er på ingen måde noget sticky stads som nogle lipglosses kan være, men den er nu heller ikke fjerlet at have på. Alt i alt er fornemmelsen stadig meget behagelig og læberne klistrer ikke sammen når man åbner munden. Bizart nok bliver glossen også mindre klistret og føles tyndere efter man har haft den på i 5-10 minutter – måske har det noget at gøre med at den bliver varmet op og således ændrer konsistens.

Duften er til at bære, den er sød og lidt slikagtig, men fortager sig ret hurtigt og vigtigst af alt: den efterlader kun minimal smag i munden. Jeg er utrolig kræsen med duft eller smag i læbeprodukter men de her falder absolut indenfor udholdelige rammer hos mig.

Alt i alt er NYX Butter Glosses nogle af de bedre lipglosses og jeg kan se mig selv bruge dem meget igennem sommeren. Jeg vil også lige se på nogle af de andre farver tror jeg.

Der var et læbeprodukt mere fra NYX i pakken som jeg vil skrive om snarest – den er jeg nemlig sehr sehr begejstret for!

Har I prøvet dem?

ENGLISH SUMMARY:

I recently bought these hyped lipglosses from NYX. They are nicely pigented, have a bearable smell and while not being super light they feel comfortable on the lips. I got the colours Tiramisu, Maple Blondie and Peaches & Cream. I love them all, but Tiramisu is my current favourite. Oh, and no traces of glimmer in there – yes!

 

5 thoughts on “Anmeldelse: NYX Butter Gloss

 1. Kathi says:

  Wow Tiramisu er super flot! (kunne det være anderledes med sådan et navn??). Har heldigvis planlagt en ferie til USA i slutning af Juni, den kommer på indskøbslisten NU!

 2. Kathi says:

  NY og så lidt road trip, bliver en veninde trip, så make-up shopping passer perfekt 🙂

 3. Mia says:

  De ser super lækre ud og er rigtig fine og naturlige på dine læber 🙂

  .. Mia ♡
  http://www.blogaboutmia.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: