Håret igen

IMG_3493

Maaaand hvor er det længe siden sidst… det der master projekt tager livet af mig! I må være lidt mere tålmodige med mig; jeg glæder mig i hvert fald som et lille barn til at bruge mere tid på bloggen igen. Om 2 uger skal lortet afleveres og så står den på USA i 2 uger (yay).

Men for at komme auf den Punkt: For cirka en milliard år siden ævlede jeg om at jeg ville få en lob (long bob) her. Gesagt, getan, og Maike marcherede til frisøren en uge senere. Og jeg prøvede virkelig men på en eller anden måde endte det med at jeg blev enig med Mia fra Palma om noget andet: det blev godt nok en ikke særlig lys og i stedet for meget long bob. Ville egentlig bare lige vise jer resultatet – lidt  forsinket. Jeg blev enig med frisøren om bare at  løfte farven lidt frem for at gå hele vejen til det nærmest hvide hår. Derudover anbefalede hun en lidt længere version af pagen, og man kan vist godt sige at jeg forlod salonen uden det helt revolutionære nye look. Det er altså også vokset lidt siden jeg blev klippet, men i hvert fald kilder det allerede i kroppen for at få det kortere – sådan full on page hår.  Tænker noget a la Kate Mara:

Kate+Mara+Updos+Half+Up+Half+Down+FpD6o1p_1Cxl

Hvad synes I om page hår?

 

ENGLISH SUMMARY:

A million years ago I spoke about getting a lob (long bob) here. And I did try, but somehow I ended up agreeing with my hair dresser not to go for the full on bleach and keep some length. Now I am dreaming about a real bob though, such as Kate Mara’s. 

2 thoughts on “Håret igen

  1. aistehoffbeck says:

    Go for it!!! I think you would look so awesome.

  2. Uhh I think I will need to sleep a few more nights on that, but I am quite crazy about the style!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: