Ugens Lieblinge

IMG_3363

Guten Abend, kære Schönheiten! Langt om længe har jeg haft nogle Lieblinge i denne uge, endda hele 5 styks. Jeg lover jeg prøver at fatte mig kort så lad os komme i gang.

MAC læbestift i Japanese Maple

Jeg har haft øje på den i lang tid og er for tiden i en nude fase når det angår læberne så sidste gang jeg var i MAC måtte den komme med. Det er den perfekte nude til min hudtone (ca NC20) og har en liille smule fersken indslag. Finishen er cremesheen dvs at konsistensen er cremet, glansfuld og forholdsvis dækkende. Japanese Maple lader ens naturlige læbefarve skinne lidt igennem hvilket jeg nogle gange synes fungerer fint for nude læbestifter, andre gange slet ikke. Her er det dog udemærket og man undgår concealer-læbe bimbo effekten. Jeg ville ikke anbefale den til medium – mørke hudtoner da lysere læbestift end hudtonen kan se ret tvivlsom ud. Ifølge MACa produktbeskrivelse er det en lys beige med glimmer – lys beige, ja ok, men glimmer, nej. Slet ikke, I’m sorry. Fås her til 165 DKK.

MAC paintpot i Rubenesque

En dejlig cremeøjenskygge i en varm rosaguld/ferken tone med guld shimmer – lige mig! Elsker den slags farver som man dog skal være lidt påpasselig med hvis man er en kølig type. I forhold til andre paintpots er denne ikke specielt dækkende men giver et fint gyldent skær. Om sommeren har jeg også brugt den som highlighter på solbrun hud. Denne er ikke en pro-longwear paint pot og det kan man godt mærke, dvs holdbarheden er ikke i top men så frisker jeg enten op eller sætter den med en lignende pudderøjenskygge. Fås her til 165 DKK.

Louise Young LY 38A

Denne pensel lavet af silkebløde naturhår er vist beregnet til at bruge i globelinien, og den fungerer perfekt til dette, men den fungerer altså ligeså perfekt til at tone ud og endda til at lægge skyggen på låget. Til det sidste formål må man bare lige gentage processen et par gange, og jeg ville nok ikke bruge den til løs øjenskygge eller pigmenter da den er forholdsvis løs. Den får dog ikke fast øjenskygge til at drysse. Supergod og virkelig behaglig blød multitasker hvor man virkelig mærker man har en kvalitetpensel i hånden. I det hele taget synes jeg virkelig man får meget for pengene med Louise Young pensler. Fås på Beauty Bay til 150 DKK.

IMG_3368-2

John Masters Unscented Bodylotion

Jeg skulle finde en bodylotion uden parfume. Sikke en dejlig opgave for en der synes bodylotion er et af de mest kedelige produkter i verden, og uden parfume nok det mest kedelige ever. Nå, så besluttede jeg mig bare for denne uden at lave det store research – det skulle ligesom bare fungere. Jeg er vanvittig dårlig til at bruge bodylotion, men det er ligesom en nødvendighed efter at have barberet ben. Nu er jeg der hvor jeg frivilligt bruger bodylotion på nærmest hele kroppen. Ikke at denne er det mest spændende produkt jeg nogensinde har prøvet, men den er bare rigtig nem og hurtig at fordele på kroppen, klistrer ikke, og plejer alligevel rigtig RIGTIG godt. Så hvis I skulle være ude i noget uparfumeret til kroppen kan jeg virkelig anbefale denne. Fås her til 129 DKK.

Essence blush-up! blush

Det er lidt ondt med den her, da den var limited edition, plus kun kan købes i Tyskland, men den var nu en af favoritterne i denne uge. En ombré blush der går fra pink til fersken/orange og giver den dejligste friske peachy pink i midten. Prøv lige at se hvor flot den er… MAC Proenza Schouler go home! (Vi nævner ikke at jeg sad hamrende frustreret foran skærmen da den blev udsolgt med det samme…) Derudover koster den ikke en skid, jeg betalte måske 3 Euro for den. Kvaliteten er mere end i orden til prisen, men altså, i sammenligninger med NARS eller Illamasqua vinder den ikke.

Har I haft en god uge? Hov, her får I lige et billede med favoritterne på – er denne body lotion ikke flot? haha

IMG_3375

IMG_3394

ENGLISH SUMMARY:

So here we go finally with some weekly favourites again!

MAC lipstick Japanese Maple: the perfect nude for my skin tone, but beware if you are darker than me. The formula is cremesheen so coverage is good, but not overwhelming.

MAC Paint Pot Rubenesque: Wonderful sheer peachy rosegold with shimmer. Can be used a shighlighter on tan skin as well. Longevity could be better, but I don’t mind.

Louise Young LY38A brush: Although designed for crease work, this is a great allrounder for eyeshadow. Great great natural hair quality brush at a good price point.

John Masters Unscented bodylotion: Very hydrating and super easy to use. Really iking this despite finding the application of bodylotion a slightly annoying chore.

Essence blush-up! blush: A bright ombré blush grading from pink to orange. MAC Proenza Schouler go home! Excellent for summer, but unfortunately limited edition. 

 

2 thoughts on “Ugens Lieblinge

  1. linelh86 says:

    Jeg har det på samme måde med body lotion! Det skal bare overstås. Måske man skulle prøve den fra John Masters. Jeg synes, man hører meget godt rundt omkring 🙂

    • Godt at høre jeg ikke er den eneste der har det sådan 🙂 Altså, den er stadig ikke nogen åbenbaring i forhold til andre produkter, men for en bodylotion er den virkelig overraskende god! De har i øvrigt også en med “blood orange/vanilla” – hvis du er mere til duft. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: