Anmeldelse: Chanel Le Volume mascara

Chanel Le Volume mascara 2 Chanel Le Volume mascara

I denne uge har jeg desværre ikke rigtig haft nogle Lieblinge, men til gengæld vil jeg give jer en lille anmeldelse af Chanels Le Volume mascara, som jeg lovede i forrige Ugens Lieblinge. Jeg er stadig ret forelsket i den, dog ikke helt så meget mere som da jeg skrev dette. Når man ligesom mig går efter volumen mascara så er man tit nødt til at gå på kompromis: jo mere volumen jo mere klumper den og jo mindre klumper jo mindre volumen. Ret irriterende. De første to uger troede jeg at denne mascara kunne det hele, men nu efter at have haft den i brug i 3 uger er konsistensen blevet noget tørrere og der sniger sig nogle klumper ind en gang i mellem. Det er også her at billederne er blevet taget. Jeg synes stadig det er på et udholdelig niveau, men jeg har en fornemmelse at jeg kommer til at smide den ud hvis den bliver tør i dette tempo.

Chanel Le Volume

Når det er sagt synes jeg at det er en fantastisk mascara der giver både fin volumen og længde. Jeg plejer at være skeptisk overfor plastikbørster, især når de er store, men denne fungerer bare som en drøm. Den fordeler mascaraen jævnt på vipperne og da “hårene”/plastikdupperne er så korte får man den heller ikke over eller i hele øjet. Som man kan se på billederne kunne den måske være bedre til at nå vipperødderne, som er ret lyse hos mig. Den holder rigtig godt igennem dagen og er stadig ikke specielt svær at fjerne. Jeg er dog ikke sikker på jeg ville genkøbe da den med en pris på cirka 250 DKK ikke ligefrem er en billig en af slagsen.

Har I prøvet den? Kan I ellers anbefale en god volumen mascara?

ENGLISH SUMMARY

This week I have not really had any favourites since I basically wasn’t wearing much makeup at all. Instead, here’s a review of Chanel’s Le Volume mascara. I think this is a lovely mascara, but after 3 week’s use I feel it has dried down quite a bit. The clumps are still tolerable though and I hope it will stay that way for a little while longer.  As a usual sceptic of plastic brushes I was positively surprised that this one – despite its relatively large size – coats the lashes without problems. It stays on veryw ell throughout the day, but still is no bitch to remove. Not sure I would repurchase due to the hefty price tag.

Have you tried this one? And can you recommend any other good volumising mascaras?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: