Ugens Lieblinge

Chanel Le volume Benefit gimme brow Lancome Lip lover  Chanel Le volume Benefit gimme brow Lancome Lip lover - 2

God aften, kære Schönheiten! Jeg har været utilgiveligt stille de sidste par uger, men jeg er simpelthen så ufattelig træt for tiden, og derudover er jeg midt i at skrive master projekt som stjæler alt det overskud jeg har, som ikke er ret meget i forvejen. Så jeg håber I bærer over med mig lidt endnu, jeg skal nok vende tilbage med Vollgas når jeg har min frihed og overskud tilbage. Men Ugens Lieblinge skal i hvert fald ikke lide under det, og de kommer her:

Lancome Lip Lover lipgloss i 37

Lancome Lip Lover

Denne mini fik jeg i Goodieboksen, som var helt fantastisk i marts måned med pink tema og masser af produkter. Jeg bruger meget sjældent lipgloss da jeg i et stykke tid nu ikke har brudt mig om den glossede effekt på læberne og syntes den var lidt outdated. Det synes jeg sådan set stadig, men på en eller anden måde er jeg blevet en lille smule glad for det igen, mest fordi gloss er så uproblematisk – det skjuler tørre læber og kan påføres uden spejl på en travl dag.  Jeg hader lipgloss mest på cyklen når mit hår eller halstørklæde bliver fanget i det klistrede stads. Men det er netop (næsten) ikke tilfældet med denne gloss fra Lancome – det må være verdens mindst klistrede lipgloss. Farven der kom med Goodieboksen er en pink – surprise – en medium en af slagsen med meget meget fin shimmer der næsten forsvinder på læberne. Jeg husker Lancome læbeprodukterne som utrolig dårlig parfumerede, men kan rapportere at denne her har en upåtrængende og rar duft. Glossen udligner læbelinierne og giver dem et plejet og poleret udseende. Me like.

Benefit Gimme Brow bryngelé i light/medium

Benefit Gimme brow

Endnu en mini som dog er den regulære størrelse. Benefits Gimme Brow kan nærmest ikke undgås på nogen som helst skønhedsrelaterede hjemmesider eller videoer. Den kommer i to farver og jeg har den lyse, men skulle måske have valgt den mørke da jeg farver bryn, men det passer liiige. Der skulle være nogle fibre i som jeg stadig mangler at opdage, men jeg kan bekræfte at gelén giver fyldigere bryn pga den tykkere konsistens (fx i forhold til Maybellines Brow drama). Det er et godt produkt når det skal gå hurtigt da man kan droppe yderlige markering for medium definerede hverdagsbryn. Den holder brynene ok på plads, ligesom de fleste andre brynmascaraer – men når på ingen måde Illamasquas som er det mest pålidelige af den slags nogensinde. Jeg har nydt Gimme Brow i denne uge, det er et godt produkt, men jeg kan på ingen måde forstå den store hype omkring det. Fås i Sephora eller her.

Chanel Le Volume mascara

Chanel le volume

Hands down den bedste mascara jeg har prøvet i de sidste mange år. Da mine vipper er forholdsvis lange i forvejen, går jeg altid efter volumen-givende mascaraer, men synes tit at de er lidt for tykke i konsistensen og klistrer og klumper, men denne her giver simpelthen de vildeste kick-ass vipper UDEN at klumpe. Det må være den perfekte formulering af en mascara og jeg tror jeg vil lave en separat anmeldelse om den med billder før og efter, så nu må jeg stoppe mig selv her. Fås i Matas butikker.

Hvilke ting har I brugt og elsket i denne uge? Kender I til mine tre kandidater og i så fald hvad synes I?

ENGLISH SUMMARY:

Good evening beauties, I have been terribly quiet for the past few week, but I am simply so tired at the moment. Also, I am in the middle of my master’s project which is draining all my remaining energy. So I hope you can bear with me for a little while longer. The weekly favourites shall however not suffer from this, so here they come:

Lancome Lip Lover in 37: I got this in a sample size, and would probably not have bought it myself as i think lipglosses are kind of dated. However this one is so beautiful I will make an exception: it is absolutely non-sticky, super comfprtabel to wear, evens out liplines beautifully and has a pleasant smell – not the old lady/chemical scent I associate with Lancome lip products. Love!

Benefit Gimme Brow in light/medium: I do like this product, but do not quite get the hype around it. Apparently is contains finbres that are supposed to thicken the lashed, but I am yet to discover those. The thick consistency however does give you a fuller brow, and this litlle wand is nicely suited for a quick, medium defined everyday brow.

Chanel Le Volume: Since my lashes are ok long, I usually go for volumising mascaras, but often find them too thick and clumpy. Not this one – while giving you crazy kick-ass thick lashes, this one does not go clumpy and does separate nicely. I will actually do a separate review on this with before/after pictures as this is the best mascara I have tried in many years actually.

4 thoughts on “Ugens Lieblinge

  1. Kathi says:

    Hvor kan man købe denne Gimme Brow bryngelé?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: