Ugens Lieblinge

MAC Peaches New CID Jouer Matte Moisture tint 2

Guten Abend! Ahhh sikke en lang uge som dog sluttede godt – bl.a. med Matas 20% tilbud, jeg gik muligvis en smule amok der… Men den bedste afslutning er Ugens Lieblinge (eller sushi’en der kommer på bordet om en halv time). Der er kun 3 produkter med i denne uge da jeg simpelthen switchede resten ret meget up, og de kommer her:

MAC Peaches New CID Jouer Matte Moisture tint

Jouer Matte MoistureTint i Nude

Med foråret og de varmere temperaturer er huden også mindre tør og i mit tilfælde kalder det på en decideret matterende base frem for en tung og rig foundation som min Studio Sculpt jeg elskede i de lidt koldere dage. Min hud er også blevet forholdsvis samarbejdsvillig dvs en mindre dækkevne er tilstrækkelig. Det er her Jouer’s Matte Moisture Tint kommer ind i spillet. Den matterer, dækker let – medium og bliver faktisk rigtig godt siddende. På papiret er det en farvet dagcreme, men jeg synes nu den opfører sig mest som en let foundation, især da Jouer’s anbefaling lyder på at påføre den over dagcremen. Jeg kan godt lide at bruge en base med glow, fx MAC’s Strobe Cream eller Illamasqua’s Satin Primer, for at tilføje lidt liv til huden – når man nu bruger en mat foundation. Konsistensen er forholdsvis fast, næsten mousse-agtig og den blender let ind i huden. Jeg har oplevet at den sætter sig lidt i porer i fine linier, men kun hvis ikke man bruger et underlag, som de ovennævnte. Farven Nude er helt perfekt for mit vinterblege fjæs. Achtung! Den er ikke noget for tørre hudtyper skal der lige siges. For dem findes der den hypede Luminizing Moisture Tint, som jeg har fået en prøve af, men den tiltalte mig slet ikke da den indeholder synlige glitter partikler. Kan fås her.

MAC Sheertone blush i Peaches

Det er altså også svært at modstå en blush der hedder Peaches! Som navnet siger er det en ferskenfarvet blush, forholdsvis nedtonet for en fersken at være og så er den mat. Det er en sheertone blush hvilket betyder at den ikke er specielt pigmenteret, og det er ok når den kan bygges op uden at blive pudret, og det kan den. Det vil sige at den er også egnet for dem der godt kan lide det diskret og er klovnekinde forskrækkede. Farven er lige mig og jeg har brugt den hver dag undtagen i går hvor jeg var ude om aftenen. Kan fås i Magasin eller her.

New CID I-gel Longwear Eyeliner Trio

Kender I New CID? Det er et lille britisk makeup mærke som flere gange har overrasket mig positivt, bl.a. med dette produkt: en gelé eyeliner i 3 farver. Den brune version der indeholder en mørk og en medium brun såvel som en bronze er noget som alle burde eje. Selve eyelineren er af fremragende kvalitet, den har den helt rigtige konsistens til at tegne en skarp linie, og er helt dækkende i en omgang. Derudover er det ekstremt smart at få 3 farver i en bøtte der kun er marginalt større end fx en MAC Fluidline. Man når jo aldrig at bruge gelé eyeliner op alligevel da de plejer at tørre ud. Jeg har dog faktisk haft denne i over et år og den har ikke engang ændret konsistensen – den er ikke blevet det mindste tørrere (i modsætning til mine Fluidlines)! Lukkemekanismen er virkelig god og lufttæt: man lukker den inderste bøtte ved at trykke plastiklåget helt ned og så lukker man den hvide yderste separat. Doppelt hält besser! der følger en lille angled brush med som faktisk er rigtig god. Jeg foretrækker generelt at påføre eyeliner med en spids og tynd pensel (selvom det fungerer udemærket med denne), og bruger denne til brynene. Fås også i sort/grå nuancer og blå/grøn/lilla. Stor stor Empfehlung herfra! Kan købes online her eller her.

I må have en god uge allesammen!

ENGLISH SUMMARY:

This weeks favourites were:

Jouer Matte Moisture Tint: a matte tinted moisturizer, which is more of a foundation with light – medium coverage. Spreads well and is best with a glowy base such as MAC Strobe Cream of Illamasqua Satin Primer. Achtung! I would not say this is suitable for dry skin types and definitely needs a base in order not to settle into pores over the day.

MAC Peaches: a gorgeous matte true peach blush – how could one resist… Quite sheer pigmentation, which is fine when it can be built up without looking powdery like this one. Love! Used it everyday except on a night out yesterday.

NEW CID I-Gel Eyeliner Trio: best gel eyeliner I have tried and which does NOT dry out due to a clever closing mechanism. Everyone should own these brownish-bronze shades. The brush that is included is excellent as well although I in general prefer a pointy liner brush. Great with 3 shades in rather small packaging.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: