Inspiration: nyt hår – lys lob

Jeg skal så småt klippes igen. På det seneste har jeg har været lidt utilfreds med håret, mest fordi det keder mig. Nogle gange må der bare ske noget nyt – og det gør det alt for sjældent i virkeligheden. Efter jeg faldte over dette blog indlæg kan det dog kun gå for langsomt. Jeg er ret sikker på at jeg skal have en “lob” (long bob) i en kølig blond farve og stort set uden etager – præcis som hende på det første billede, der er lånt fra blog indlægget. (Mon man kan bestille modellens ansigt med? Det er jo den eneste måde at sikre det ser godt ud…) Rødderne skal ikke farves, til gengæld skal der være en blød overgang fra min naturlige mørkeblonde hårfarve til det lyse. Jeg synes dette look er råt og sejt, derudover groer det pænere ud en farve helt op til hovedbunden.

Her lidt inspiration jeg har fundet rundt omkring:

Long bob - 1

Kilde

Long bob - 3

Kilde

Long bob - 4

Kilde 

Long bob - 5

På dette billede elsker jeg frisuren og styling – farven skal dog være meget lysere. Kilde

Long bob - 6

 

Kilde

Jeg har faktisk booket en frisør tid d. 3. 4. hvilket er AALT for langt væk. Da jeg ikke rigtig har en stamfrisør måtte jeg gå med indtryk fra nettet. Face of Copenhagen var tiltalende, ikke mindst har ejeren lyseblond hår så jeg tænker og håber på hun må have forstand på det. Er der nogle af jer der kender stedet? Jeg ville være taknemlig for erfaringer! Hvad synes I om håret – skal jeg?

ENGLISH SUMMARY
I need a haircut and after stumbling upon the first picture above, rather sooner than later. I fell in love with a blunt lob (long bob) in an ashy blonde colour. My appointment is on 3rd April – so there’s still time to make up my mind. In fact I want exactly what’s on the first picture (include the gorgeous model’s face). What do you think – shall I?

2 thoughts on “Inspiration: nyt hår – lys lob

  1. Ela says:

    We already agreed you shall! 🙂 I’m sure you will look great! And I agree that the first pic is absolutely stunning…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: