MAC Mineralize Skinfinish: Perfect Topping og Stereo Rose

MAC Mineralize Skinfinish Stereo Rose Perfect Topping

MAC Stereo Rose Perfect Topping

MAC Mineralize Skinfinish er nok et af det mest hypede produkter nogensinde i beauty verdenen med limited editions der sælger ud i løbet af minutter og priser for visse eksemplarer helt i vejret på ebay. MAC har så relanceret to af de gamle succeser i deres forårskollektion 2014 A Fantasy of Flowers (som jeg i øvrigt er VILD med): Perfect Topping og Stereo Rose. Ifølge Temptalia er de slet ikke de samme som de originale versioner. Det var jeg dog ret ligeglad med og blev simpelthen nødt til at købe begge to. Jeg synes de er gudesmukke at se på – jeg får sådan en varm og fuzzy tilfredshed i beautynørd maven når jeg bare sidder og glor på dem…

Selvom jeg sådan set gerne ville, har jeg ikke ejet en MSF før da jeg først begyndte at bruge highlighter sidste år og de permanente MSFs ikke overbeviser mig: for meget glitter i Soft & Gentle og Lightscapade efterlader et hvidt skær på kinden. Så det var ok (,ikke?).

Perfect Topping

Perfect Topping har en basisfarve af fersken og små årer af lys lilla, champagne og taupe-bronze der løber igennem. Det er en rigtig fin highlighter som netop ikke bliver for lys eller for hvid på kindbenet. Det synes jeg kan ødelægge hele effekten af en blush.

MAC Perfect Topping

Stereo Rose

Stereo Rose er en mørkere og mere pink version der har bronze årer og denne bruger jeg mest som blush. Den giver et fint varmt glow uden at man får alt for meget “farve” på kinderne. Når eller hvis man er lidt brunere fungerer den som en flot highlighter der kan kombineres med andre blushes for at tilføje noget glød.

MAC Stereo Rose

IMG_2578

Begges konsistens er blød og frem for glitter har de fine shimmerpartikler. De er det helt rigtige til min neutrale – varme hudtone og jeg kunne forestille mig at de begge passer til de fleste. Det er dog ikke altid jeg har lyst til highligter, eller shimmer blushes i det hele taget, da jeg nogle dage ikke synes de er særlig flatterende på en hud der ikke er perfekt. Andre dage gør det mig ikke så meget og jeg har bare lyst til shimmer. For det meste er det de gode huddage. Call me crazy…

Min yndling af de to er Perfect Topping som I kan se lidt nærmere på her:

MAC Perfect Topping Swatch

MAC Perfect Topping på

Bruger I highlighter? Til daglig?

Perfect Topping kan fås her. Jeg kan se at Stereo Rose desværre er udsolgt.

ENGLISH SUMMARY

I never owned any of the hyped MAC Mineralize Skinfinishes as they did not really work for me, but there was no way I could resist the two new (re-released) shades from the spiring collection: Perfect Topping and Stereo Rose.

Perfect Topping (the lighter one), is my favourite of the two: it has a peachy-beige base with lilac, champagne and taupey-bronze veins running through. Stereo Rose is more pink and I us ethis one as a shimmery subtle blush. The texture of both is suprisingly soft and most importantly: only fine shimmer, no glitter. I really cannot pull glitter off on my skin type.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: