Ugens Lieblinge

Hallo Leute, endnu en uge er gået – en uge med solskin, livsfarlige forårscyklister, tynde(re) jakker, hyggelige kaffedates, gode og dårlige nyheder og orange læber (man skal da ikke ignorere så flotte makeup trends…).

Her kommer så straks favoritterne fra årets første rigtige forårsuge:

Ugens Lieblinge 2

Ugens Lieblinge 3

The Body Shop Honey Bronzer i 02

En mat bronzer der egner sig rigtig godt til lyse hudtoner. Jeg er for tiden ret lys (ca. NC20) og den er nærmest ikke mørk nok for mig. Man kommer i hvert fald ikke til at se overdone eller lidt “mudret” ud som man kan komme til med lidt overivrig brug af bronzer. Den egner sig forresten også udemærket til subtil konturering.

MAC Paint Pot i Groundwork

Den er endnu en gang med i Ugens Lieblinge, men jeg er bare super glad for den. En kølig lysebrun uden shimmer der sagtens kan bruges alene på øjnene. Derudover har jeg fundet ud af en ny måde at bruge den på: som kontur! Det fungerer SÅ godt! Den kølige tone simulerer skygge utrolig godt, men den er stadig brun nok for ikke at se sygelig ud under bestemte lysforhold.

MAC Mineralize blush i Dainty

Første gang jeg prøvede den (her) var jeg ikke synderlig vild med den, og var nok lidt intimideret af shimmerpartiklerne. Det skulle jeg ikke have været da de, i modsætning til fx NARS Orgasm ikke kan ses tydeligt på kinderne. Denne varme pinke blush er ikke en af den slags Oh-My-God-den-er-sååå-pigmenteret, men det synes jeg faktisk er ret behagligt med sådan en intens farve med guldshimmer da man ikke kommer til at lægge for meget. Den kan dog stadig bygges fint op hvis man har lyst.

Topshop læbestift i Charmed

Jeg ved ikke om I er klar over det, men Topshop laver faktisk helt hæderlige makeup produkter. Jeg er særlig glad for læbestifterne, og i denne uge har det været Charmeds tur. Jeg elsker fersken og orange læber og er ret tilfreds med forårets store trend med orange læbestift. Med Charmed kan man endda dyrke trenden på kontoret da det er en nedtonet, lidt milky orange som dækker godt uden at skrige: se på mig! Jeg hader jo de fleste parfumerede læbeprodukter og vil sige at Topshops er lige til at holde ud for mit vedkommende. Lidt mindre parfume havde også gjort det hvis I spørger mig… men det ser vi nu bort fra når det ellers er så skøn en læbestift!

Har I kastet jer ude i de orange læber? Hvis ja, hvilke produkter har I brugt? Hos mig er MAC Morange helt i toppen af ønskelisten.

ENGLISH SUMMARY:

Hi guys, another week has passed – a week full of sunshine (ok, not today – rude!), good and bad news, coffee dates and orange lips – trend alert! These were my favourite products this week:

The Body Shop Honey Bronzer 02: a matte bronzer that is imppossible to overdo and suitable for the lightest of skintones. Good for contouring.

MAC Paint Pot Groundwork: Again in my favourites, but I just love this cool light brown thing. Probably my favourite paint pot. Works perfectly as one-wash wonder on the eyes AND (hold on tight) as a cream contouring product.

MAC Mineralize blush in Dainty: A warm pink blush with golden shimmer which does not show up as glitter (yes, I am talking about NARS Orgasm). Not insanely pigmented, but that’s probably for the best with a colour like this… 

Topshop lipstick in Charmed: A perfect way of translating the orange lip trend to an office environment. It’s a milky orange colour that is pretty opaque without screaming: Look at me!

Have you jumped on the orange lip bandwagon yet? Can you recommend good products for this? I have MAC Morange on the top of my wishlist.

2 thoughts on “Ugens Lieblinge

  1. moriudlandet says:

    Elsker, elsker, elsker ORANGE. Og koralrødt. Og alting der imellem.

  2. Samme her! Bedste læbe (- og kinde)farve ever! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: