Anmeldelse: L’Oréal Steampod

L'Oréal Steampod

L'Oréal Steampod

Hvad sker der når et dampstrygejern parres med et glattejern? Der laves en baby der hedder Steampod, og den er ikke så lille endda. Steampod’en som er lavet i samarbejde af L’Oréal og gode gamle tyske strygejern pionér Rowenta, er en ny måde at glatte sit hår på – nemlig med damp, kombineret med en almindelig glattejernsfunktion. Det først jeg tænkte var: mit stakkels hår! MEN: der kan købes en keratin kur (“Replenishing Smoothing Cream”) som man bruger på håndklædetørt hår sammen med pod’en. Den beskytter håret og keratinet trænger ind i håret gennem dampen. Om man nu gør sit hår en tjeneste med denne behandling tvivler jeg gevaldigt på, men den er nok 100 gange mere skånsom end almindelig brug af varme på glatte- eller krøllejern.

L'Oréal Steampod

Det man gør er at fylde noget vand i tanken, tænde, vente 30 sekunder og så gå i gang med at stryge/glatte – ligesom med almindelig glattejern, eneste forskel er at der kommer damp ud samtidig. Man kan nøjes med et strøg og så er håret glat og blødt.

IMG_2769

Der er en lille kam (som kan tages af) indbygget i maskinen, som jeg synes er vildt smart fordi det betyder at man ikke behøver at stå og rode med børste og jern samtidig. Man kan derudover vælge temperatur alt efter tykkelse og tilstand af ens hår.

L'Oréal Steampod

Det der (også) er fuldstændig genialt er at håret ikke behøver at være helt tørt inden brug, hvilket forkorter hårstylings tiden betragteligt. Hvor man hvis man skulle glatte sit hår med almindelig glattejern, var nødt til at være MEGET opmærksom på at tørre det ordentligt igennem inden brug for ikke at brænde det af, kan man nu komme i sving når håret er 80% tørt. Og der er jo ikke nogen der faktisk har tid til overs til den slags.

Blødheden! OMG, piger, hvis I som mig har modstridigt tykt hår, så kan I følge mig i at det er sindssygt svært at få blødt “reklamehår” der er rart at røre ved. (Især når man er på silikoneafvænning skal jeg hilse og sige.) Steampod’en betvinger min frizz, krusethed og strithår som intet jeg har oplevet. Ok, lige for at justere forventningerne: man får ikke reklamehår som sådan, og jeg har stadig nogle strithår tilbage, men man får en SÅ meget pænere, blødere og glansfuld version af det hår man nu er blevet udstyret med.

Effekten af Steampod vs glattejern er at pod’en ikke giver fladt spaghetti hår (men luftig, voluminøs spaghetti hår). Mens glattejern dræber alt form for volumen i håret, så giver denne fyr håret fylde. Det må have noget med dampen at gøre. Jeg tænker at nu hopper alle med fint skandinavisk hår op og ned af begejstring. Nej? Ok… så lade mig lige fortælle jer en sidste ting om denne maskine: glatteeffekten holder! Den holder i flere dage. Nu går jeg sjældent længere end 1 dag (nogle gange 2) uden at vaske hår, men jeg har oplevet at håret stadig er glat og blødt på 3. dag efter brug.

Her er nogle før/efter billeder:

før steampod efter steampod efter steampod med produkt i håret

Fra venstre: før – efter – efter med stylingprodukt i håret

Hvad mere kan jeg sige, hvis I ikke er overbeviste nu så har I enten allerede perfekt hår eller I er skøre 😀

Hvis jeg skulle sige noget så får jeg ikke brugt Steampod’en så meget som jeg gerne ville da jeg træner en del dage om morgenen og ikke gider at slæbe rundt på den eller stå og bruge tid på det i fitness inden arbejde. Selvom det tager kortere tid at bruge denne frem for et almindelig glattejern, så bruger man altså stadig en del tid på det. Og den tid har jeg ikke i løbet af ugen. Man ville i øvrigt nok heller ikke  tage den med på rejse da den nu fylder ret meget – der er selve maskinen, vandbeholderen, kablerne og keratin kuren.

Forresten har jeg altid brugt keratin kuren sammen med Steampod’en dvs at det er denne effekt jeg taler om i dette indlæg.

Jeg havde i øvrigt også steampoded hår i dette indlæg. Kan måske bedre ses på dette billede:

L'Oréal Steampod

I kan nærmest fornemme at jeg varmt kan anbefale dette stykke Höllenmaschine, også til de glatteforskrækkede finthårede, til trods for en pebret pris. Kan fås bl.a. her eller her til 125 GBP.

Indlægget er IKKE sponsoreret, jeg er bare glad for produktet, som jeg fik i julegave.

ENGLISH SUMMARY

This mixture of a straightener and a steam iron is just genius! It makes the hair straight, soft and shiny without killing all volume in it as regular straighteners do. This means that even if you have fine hair this will work for you without making your hair limp and flat. What I also love is the fact that you can use it on only 80% dry hair (who has time to waste? not me) and the effect is very lon-lasting – up to three days according to L’Oréal and I can confirm this. I still wish I would use this more, but spending most mornings in the gym, I do not feel like carrying the whole thing around, and I do not have the time before work either – even though it’s faster than a go with regular straighteners. The keratin treatment is supposed to protect and even strengthen the hair as is gets sealed in by the steam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: