Smashbox Full Exposure øjenskygge palet

Smashbox Full Exposure

Denne palet er blevet nævnt på bloggen før og der blev lovet en anmeldelse. Den kommer her:

Smashbox er hoppet med på trenden og har lavet deres version af en stor neutral øjenskygge palet. Full Exposure består af 14 skygger hvoraf halvdelen (nederste række) er matte, 1 er shimmer (den lyse i midten på øverste række) og resten glitter. Det usædvanlige og virkelig fede ved denne palet er antallet af matte skygger, som der ellers aldrig er nok af. Der er både varme farver på venstre side og kølige på højre side. Jeg synes personligt farverne er HELT i øjet (hø hø) og ville sandsynligvis være alt jeg behøver resten af mine dage. Nej, det passer ikke – der kunne godt være en rødlig bronze tone, men det er så også det.

Smashbox Full Exposure

Bare Smashbox havde formået at lave samtlige skygger i samme høj kvalitet som de matte. Disse er silkebløde, nemme at tone ud og afgiver meget farve. Ingen støvet, farvesvag og pudret rod som matte øjenskygger tit er. Til gengæld lader de glitrende skygger einiges zu wünschen übrig. De er tørre, elendigt pigmenterede og drysser for vildt. Heldigvis kan det rettes op på ved at bruge en primer eller cremeøjenskygge som underlag, men det er da noget utilfredsstillende og gør bare at paletten ikke er så perfekt som den kunne være. Den eneste skygge med fin shimmer – ikke grov glitter – er af samme gode kvalitet som de matte og fungerer rigtig godt som highlight. Der skal lige siges at jeg læste nogle anmeldelser af paletten af ældre kvinder som faktisk var glade for den ringe pigmentering i de skinnende skygger.

20140308_130727

Smashbox Full Exposure øjenskygge palet eyeshadow palette 3

Der skal lige tilføjes at penslen der følger med er helt hæderlig, den ene ende minder meget om MACs famøse 217.

Paletten kan fås i Stylebox eller i Kastrup lufthavn.

ENGLISH SUMMARY

Smashbox came out with their version of a large neutral eyeshadow palette with Full Exposure. I absolutely love the colours, and shadewise this is all I would ever need, but the shadows are of rather varying quality. While the matte shades are buttery soft, blend easily and very pigmented, the glitter (yes, glitter, not shimmer ones) are dry, sheer and have substantial fall-out. The first time I used them I had glitter spread on my entire face – at work. Nice.  Luckily the problem can be remedied by using a primer or sticky base such as cream eyeshadow.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: