Ugens Lieblinge

MAC Studio Sculpt Catrice Pure Shine Rimmel Scandaleyes Maybelline Fit me

Goood forårsaften allesammen. Endelig er min yndlingssæson, ikke mindst makeup mæssigt, for alvor på vej! Det er lidt sjovt hvordan man hvert år bliver positivt overrasket igen når foråret kommer. Men lad os snakke om Ugens Lieblinge som også indeholder nogle forårsfarver som I kan se. En del af tingene blev købt i et kæmpehaul i Tyskland hvor vi var henover en lang weekend for at holde Karneval.

Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Stick i Bulletproof Beige

Denne chubby øjenskyggeblyant har den helt rigtige farve og shimmer til at highlighte den indre øjenkrog. Jeg brugte den i sidste uge netop der, uden anden øjenskygge og trukket lidt ud henover ca. 1/4 af øjenlåget. Det får en til at se dejlig frisch ud.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm

Der var åbenbart chubby tema i denne uge, jeg var rigtig glad for disse 2 læbestifter i blyantform fra Catrice i Go Flamingo Go! og Don’t Think Just Pink. De er glossy og semi dækkende, ikke klæbrige på læberne og ret behagligt parfumerede. Totalt ukompliceret produkt der sagtens kan friskes op uden spejl og sørger for et øjeblikkelig og tilbageholdende pop of colour i ansigtet. Jeg hoppede aldrig på Clinique’s version da jeg ikke bryder mig om duften/smagen og ikke syntes de kunne noget særligt når jeg prøvede dem. Det kan denne her version sådan set heller ikke, men den dufter bedre og koster en femtedel af Cliniques…

MAC Studio Sculpt Foundation i NC20

Som jeg har nævnt før er jeg gået igennem en ret dårlig hud fase på det seneste pga nogle medikamenter og krævede derfor en foundation der dækker godt. Derfor afløste Studio Sculpt min Face & Body på det seneste da den giver cirka samme effekt, bare med højere dækkeevne. Det var faktisk MAC artisten der valgte denne til mig til min makeover for nylig. Nu er huden nogenlunde sig selv igen men jeg vil slet ikke slippe Studio Sculpt da jeg virkelig kom til at elske dens finish. Det eneste problem er at den ikke er den foundation der holder længst, især på de olierede zoner.

Maybelline Fit me concealer i 20

Endnu en ting som jeg endnu ikke har opdaget i danske butikker, jeg aner faktisk ikke hvorfor Fit me linien ikke er i sortimentet her, især når både foundation og concealer har fået rigtig gode anmeldelser alle steder. Concealeren bliver tit sammenlignet med NARS Radiant Creamy Concealer, som jeg ikke har prøvet og derfor ikke kan udtale mig om. Det jeg kan til gengæld er at fortælle jer at den er sindssyg god, meget cremet og samtidig dækkende. Den er ret dewy og lysner øjenomgivelserne fint op. Den sætter sig ikke helt, hvilket er både en god og dårlig ting, og skal derfor sættes med lidt pudder. Det skal alle concealere sådan set, men denne her skal i HVERT fald.

Catrice Pure Lip SHine Rimmel Scandaleyes Bulletproof beige MAC Studio Sculpt

Læbeblyanterne, øjenskygge blyanten og foundation. Concealeren nåede ikke med på billedet…sorry

ENGLISH SUMMARY

Spriiing! Funny how you get positively surpriset at the arrival og this undoubtedly best season every year again. This week’s favourites had som spring colours and a bunch of drugstore goodies from my mega haul in Germany.

Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Stick in Bulletproof beige: Love this for inner corner highlighting and wore it most days on its own with mascara.

Catrice Pure Shine Colour Lip Balm: Non sticky, non smelly, glossy and semi sheer goodness in chubby stick form. What’s not to love.

MAC Studio Sculpt: I told you about my skin acting up lately, therefore I changed to a higher coverage foundation. This one has the same  dewy finish as my beloved Face & Body, but with considerably higher coverage. My skin is ok again, but I cannot stop using it. Only thing is is does not stick around very well in oily areas.

Maybelline Fit me concealer: lovely creamy concealr that covers well and gives radiance to the eye area.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: