Percy & Reed Dry Conditioner – Nein Danke!

Percy & Reed Dry Conditioner

Nogle gange bliver jeg direkte sur over produkter. For nylig modtog jeg denne flaske i en goodiebox som kalder sig selv for “Dry Conditioner”. Uanset om den er dry eller ej (sig det lige højt) så skal noget der hedder conditioner (balsam) være godt for håret.

Når i samme produkt der findes kun 3 plejende ingredienser der kommer langt efter gas, alkohol og silikone kan jeg simpelthen ikke se hvordan produktet skal leve op til sit navn. Ingen af de tre sidstnævnte er gavnlige for håret – det modsatte! Alkohol udtørrer håret mens silikone har en ren kosmetisk effekt og virker som en plastikpose der lægger sig rundt om håret således at det kan tørre ud indeni. Ja, rigtig nok, silikonen blødgør håret og reducerer derved skade fra hårbørstning. Så dét er et løfte produktet holder, men der kan stilles spørgsmålstegn ved om det er det værd når størstedelen af ingredienserne ellers skader håret…

Jeg brugte den en gang, bare for at se hvad effekten er, og håret blev mere håndterbart (pga majspudderen) og blødere (pga silikonen). Min holdning ville nok være mere positiv hvis det blev solgt som stylingprodukt frem for et plejeprodukt så man ikke tror at man gør sit hår en tjeneste ved at bruge den.

Oven i købet gik min flaske i stykker da jeg skulle til at tage billedet, det var 3 dage efter den ene gang jeg ellers brugte den. Væsken løb ud og låget var fyldt med den ikke særlig dry conditioner. I kan se griseriet på billedet. Ikke specielt fedt når det sker mens den ligger i tasken…

På Facebook eksploderede kommentarfeltet i øvrigt med skuffede kunder – ikke fordi de var kritiske overfor ingredienserne men fordi deres sprayflasker heller ikke virkede eller gik i stykker enten med det samme eller kort efter første brug.

Så jeg siger Nein Danke! til Percy & Reed og glæder mig over jeg ikke købte denne selv til fuld pris.

ENGLISH SUMMARY:

This bottle of dry conditioner by Percy & Reed came with the February Goodiebox. I do not get this product, it actually infuriates me. Firstly one should think that a conditioner does one’s hair good. How that is possible with gas, alcohol and silicone as the first ingredients and a lousy 3 nourishing ingredients further down the list, is a mystery to me. Moreover, my bottle broke (see the mess on the picture) after I used it for a test run. Not so cool if this happens in your bag… Apparently I am not the only one who had this problem judging by the comments on Goodiebox’ Facebook page. As for the test run, it did make my hair kind of soft and manageable but no wonder with silicones and corn starch in it. So I say Nein Danke to Percy & Reed!

2 thoughts on “Percy & Reed Dry Conditioner – Nein Danke!

  1. Nuria says:

    Ej hvor trist, at du synes så dårligt om den! Nu gider jeg jo slet ikke at prøve den. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: