Chanel Rouge Coco Shine: Secret

Så er jeg tilbage fra en dejlig tur hjem. Jeg fik fejret karneval, hygget med familie og venner og gået amok i diverse Drogeriemärkte. Desværre fik jeg ikke taget ordentlige billeder af Rockabilly looket, men der findes et på Instagram. @achtungbeauty

I stedet for vil jeg gerne vise jer en læbestift der falder lige i min smag: Chanels Rouge Coco Shine i farven Secret.

Chanel Coco Shine Secret 85

 

Chanel Coco Shine Secret 85 - 2

Jeg kunne ikke modstå denne læbestift da jeg opdagede den i Chanel’s faste sortiment i Matas. Det er min anden Coco Shine efter Évasion og jeg synes de er de perfekte hverdags læbestifter (ok Évasion havde jeg på til mit bryllup, men hey): de er semi-dækkende og giver flot glans til læberne. Den sætter sig kun minimalt i linier og gemmer tørre læber godt. Derudover er farverne ikke særlig crazy, men mere klassisk-elegante. Den holder ikke vanvittig længe, men det er ikke noget der gør mig noget – så har man oftere en grund til at hive den fine lille Ding frem. Coco Shine er ikke særlig innovative men der er bare noget der tiltrækker mig, det er ligesom farven, konsistensen og indpakningen er i harmoni.

Nedenunder kan den ses på min naturlige, ret mørke læbefarve. Den kunne måske godt være lidt mere pigmenteret, men til gengæld er den meget ukompliceret og nem at bære og friske op fx på kontoret.

Chanel Coco Shine Secret 85

Har I prøvet nogle læbestifter i denne linie?

ENGLISH SUMMARY:

I could not resist this lipstick when I saw it in Matas. I find the Chanel Coco Shine are the perfect everyday lipstick and there is something that attracts me to them despite them not being particularly innovative when it comes to colour or formula.

One thought on “Chanel Rouge Coco Shine: Secret

  1. Nuria says:

    Den er simpelthen så pæn! jeg elsker shine læbestiferne 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: