Classics vs. hot shiz

IMG_1265

Mit sidste indlæg om NARS blushes fik mig faktisk til at tænke på produktudvalget her på bloggen.

Hvis ikke I allerede har bemærket jer det så skal I vide at det nok ikke bliver her at det nyeste trendprodukt fra en eller anden hot kollektion der kommer i handlen om 5 sæsoner bliver introduceret. For det første er jeg ikke en af de bloggere der får noget tilsendt gratis og inden release. For det andet vælger jeg bare oftest at købe fra standard sortimentet – for det meste er der nemlig en grund til at produkter bliver optaget i det faste udvalg af et brand. Og når jeg bruger mine egne penge på et produkt, er jeg sådan set ligeglad med hvilken kollektion det er fra, bare jeg kan lide produktet. Og god stil er alligevel tidsløs, ikke?!

Det er derudover nemmere at finde informationer, inspiration og tips omkring brugen af et produkt der er kendt og elsket. Meget nemmere end når der kun er en håndfuld mennesker der har overnattet udenfor MAC for at få fingrene i en af de 10 limiterede læbestifter fra den nyeste kollektion.

Det sker da at jeg ikke kan modstå noget fra en ny kollektion, men så er det netop fordi jeg ikke kan modstå selve produktet, ikke fordi det er limited edition eller spritnyt. De LE produkter som jeg ejer står mig også meget nær og skal især efter denne episode passes ekstra på da de jo ikke bare kan genkøbes.

Det jeg vil sige er at jeg vil omtale produkter som jeg synes er værd at dele med jer fordi de kan noget særligt eller bare er extra fine og ikke fordi de er det nyeste shizzle. Så har vi snakket om det. Jeg håber I forstår og synes det er interessant læsning ikke desto mindre, eller måske pga netop det.

ENGLISH SUMMARY:

My last post got me thinking about the product selection on the blog. I just wanted to let you know – if you have not already noticed – that it’s not here you need to go look for the very latest hot trendproduct from a collection that will be in stores in 5 seasons. For one, I am not one of the bloggers who gets stuff sent for free pre-release. Moreover, I more often than not choose to spend my money on items from the standard range. These items have usually been selected for a brand’s range for a reason. I also like all the inspiration, information and advice available around popular and readily available items.

Don’t get me wrong, new and limited editions catch my attention and I do buy (and cherish) items from brandnew releases – if I like them.

What I am trying to say here is that I talk about products that I find worth sharing with you because they can do something better than others, or just are extra pretty, and not because they are the newest shizzle. I hope you understand and find this an interesting read anyway – or just because of that.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: