3 NARS blushes: Daydream, Gilda og Luster

NARS blush Gilda Luster Day Dream

For et stykke tid siden berettede jeg ret begeistert om en blush fra NARS – Madly. Det jeg ikke vidste (men godt kunne have tænkt mig til) var at der følger et obsessive-compulsive adfærdsmønster med når man kaster sig ud i at købe den slags vidunderlige skabelser. Nu kan jeg ikke stoppe. Derudover har jeg genopdaget de NARS kinde-produkter som jeg har i forvejen (Laguna bronzeren, Albatross Highlighteren og Deep Throat blushen). Det der skete for et par uger siden var så at jeg simpelthen var nødsaget til at clicke Daydream fra Guy Bourdin kollektionen og Gilda og Luster fra det faste sortiment, hjem.

NARS blush Gilda Luster Day Dream

Gilda havde jeg eyeballed i 100 år efterhånden. Det er en mat rødlig koral som giver en sommerlig friskhed til kinderne. De røde toner i blushen gør at farven ligner den farve solen giver huden. Blushen er utrolig blød, men alligevel ikke svær at påføre. Man skal være forsigtig, men behøver ikke være bekymret for klovnekinder medmindre man går meget tunghånded til værks.

Luster blev jeg opmærksom på i forbindelse med købet af Madly hvor valget stod mellem Luster og Madly. Det blev Madly, men jeg besluttede siden at jeg alligevel ikke kunne leve uden Luster, som har den samme let shimmery, men mere gylden finish som Madly, og er noget varmere i farven. Der er stærkere orange toner i denne og jeg føler Luster er lidt mindre pigmenteret og blød en Madly, og i hvert fald  mindre end de matte farver. Jeg elsker Luster af samme grunde som jeg elsker Madly, den er universelt flatterende, går til alt og kan bruges som det eneste kindprodukt dvs. man kan rolig droppe highlighter og bronzer.

Day Dream virkede først som et oplagt valg, og det var netop på grund af det at jeg ville springe den over (for mange oplagte valg i samlingen) indtil jeg læste anmeldelser om hvor anderledes end den almindelige lyserød fra next door den i virkeligheden er. Day Dream er en nedtonet lyserød med guld skær i som giver dejlig glød. Ud fra billederne på nettet havde jeg forventet noget mere friskt i farven, men den er faktisk rimelig stille og rolig. En meget nem og “wearable” pink der alligevel får noget liv i ansigtet uden at skrige: blush!

Her er lige mig med min yndling af de 3 på: Gilda.

NARS blush Gilda Luster Day Dream

NARS blushes fås billigst her. De står til 21,50 GBP, men man får altid mindst 10% rabat.

For mig er NARS et favoritmærke når det gælder blush, kun toppet af Illamasqua (for nu). Hvad er jeres yndlingsblushes?

IMG_1994

ENGLISH SUMMARY:

I think I developed some obesessive-compulsive purchasing pattern after I got NARS Madly and simply had to buy some  more shades: Gilda, Luster and Day Dream. Love them all, but my favourite is matte reddish coral Gilda, which you can see in the me wearing in the picture. Luster, a shimmery brown, resembles Madly, but is warmer and more peachy. Day Dream is a shimmery dusted pink which is very wearable and easy to pull off. NARS make one of my favourite blush formulas, only beaten by Illamasqua (so far).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: