Ugens Lieblinge

Ugens Lieblinge med Smashbox Full Exposure øjenskygge pallet

God aften liebe Leute! Endnu en uge er gået og endelig får man lidt forårskilden i kroppen. Bare man havde lidt mere tid til at nyde solstrålerne. Der har været nogle gamle og nye Lieblinge i sidste uge og de kommer her:

Smashbox Full Exposure øjenskygge pallet

Denne neutrale øjenskygge pallet fra smashbox blev købt i sidste weekend og landede med det samme i Lieblingsposen, selvom jeg også har nogle kritikpunkter ved den. Der kommer et mere detaljeret indlæg om paletten i næste uge. For nu vil jeg sige at farveudvalget er glimrende, men kvaliteten af skyggerne varierer meget. Det er dog ikke noget der ikke kan fikses med en base/cremeøjenskygge nedenunder. Dette bringer os også til den næste favorit.

Maybelline Colour Tattoo On and On Bronze

Det her er nok min mest brugte cremeøjenskygge. Den fungerer både alene og som base og holder hele dagen. Jeg har endnu ikke fundet en øjenskygge den ikke egner sig som base til. Farven er som sådan ikke en varm bronze som man kunne forvente ud fra navnet, men mere en kølig guld-taupe-grå-brun hvis det  giver mening. Den dækker vildt godt og har en metallisk finish.

Ugens Lieblinge med Smashbox Full Exposure øjenskygge pallet

Chanel cremeblush Affinité

Jeg trænger til lysende forårsfarver med koral, pink og fersken og startede i denne uge forårssæsonen med Chanels cremeblush i Affinité: en medium, meget intens pink med blå/kølige undertoner. Den giver en dejlig frisk glød på kinderne og er slet ikke så skræmmende påført som i panden. Chanels cremeblushes er silkebløde og ultranemme at påføre og blende ud. Lisa Eldridge siger Affinité passer til alle hudtoner, og  når Lisa Eldridge siger det, så er det sandheden.

La Roche-Posay Effaclar Duo+

Min hud er en kælling for tiden. Jeg skulle tage noget medicin for nyligt og min hud reagerede ret voldsomt på den med urenheder som jeg ikke har set siden mine teenager dage. Derfor skulle der findes de tunge skyts frem. Efter at have læst masser og masser af gode anmeldelser om den originale Duo fra LRP, troppede jeg op på apoteket i mandags for at købe den relancerede version Duo+ som er blevet tilsat procerad, der genopbygger huden og forebygger pigmentpletter eller de små ar man får fra bumser. Det er en creme mod uren og fedtet hud og acne og lover at mindske urenheder, modvirke fedtet hud og udjævne huden. Den indeholder salicylsyre og LHA som eksfolierer huden og er antibakteriel. Derudover er der fugtgivende ingredienser i cremen og ikke mindst niacinamid/vitamin B der er påvist at virke beroligende og anti-inflammatorisk.

Jeg var yderst skeptisk og parat til at lægge cremen på hylden med det samme pga. min meget følsomme hud der ellers reagerer på alles und nichts med rødme og vrede. Nu har jeg kun brugt cremen i en uge, men indtil videre har den kun gjort godt for min hud. Jeg føler urenhederne er blevet færre og mindre og utroligt nok beroliger den min hud – ingen rødme eller irritation overhovedet – det modsatte – juhuu! Det troede jeg ellers aldrig var muligt i et produkt. Oven i købet gør den huden lidt, men kun lidt, mindre fedtet. Om morgenen bruger jeg den over et fugtserum, og om aftenen som serum/kur under natcremen. Jeg ved godt at en uge ikke er nok til kunne udtale sig om især hudplejeprodukter, men indtil videre er jeg fan og den landede nu klart i Ugens Lieblinge.

OBS Cremen indeholder silikone, som jeg ellers prøver at undgå. Men det gør nu blandt andet at den egner sig fantastisk som makeup underlag. Og jeg vil godt “ein Auge zu drücken” når der ellers er så meget godt i den.

ENGLISH SUMMARY:

Weekly favourites time!

Smashbox Full Exposure eyeshadow pallet: A neutral eyeshadow pallet with both shimmery and matte shades. I love the colours, however the shades are of rather varying quality. But nothing a good eyeshadow base could not fix. Bringing me to the next fav:

Maybelline Colour Tattoo On and On bronze: A lovely taupey golden brown/grey shade (not bronze!) that works – and stays all day – both on its own and as a base. I am yet to find an eyeshadow I would not layer on top of this.

Chanel cream blush Affinité: Started spring season with this cool-toned bright medium pink cream blush. Silky-smooth texture, super easy to work with and according to Lisa Eldridge good for all skin tones. And if Lisa Eldridge says that, it’s the law!

La Roche-Posay Effaclar Duo+: I never thought a product that both fights blemishes and soothes sensitive skin existed, but here we go. I have only tried this for a week, so no final judgement yet, but so far my skin that was thrown back into teenage days due to some medication was improved so much in this short amount of time that I had to share this with you. I use this in conjuction with a serum or night cream and it worked a treat so far! It’s also supposed to diminish scars and pigmentation… I’ll keep you posted!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: