Den perfekte blanding

Den anden dag så jeg en Youtube video fra Jaclyn Hill som fascinerede mig. Hun blandede to af hendes MAC øjenskygger – Amber Lights og Coppering – og opnåede den PERFEKTE kobber farve. Man kan sige meget om hende, men det træk var genialt! (Er I med…anyone…?)

MAC Amber Lights and Coppering

Det skulle selvfølgelig straks prøves – heldigvis havde jeg begge skygger derhjemme – og ich bin begeistert. I ved godt jeg ævler meget om farvelæren, og også her kan man fornemme at den slags rødlig tone er rigtig god til at fremhæve blå/grønne øjne.

MAC Amber Lights and Coppering

Her vises bland-selv øjenskyggen på mig, kun med lidt mascara så det kan ses ordentligt. Normalt ville jeg nok lægge en mørkebrun eyeliner eller øjenskygge på den øverste vippekant for at få det hele til at hænge sammen.

IMG_2170    IMG_2187

Så hermed er tippet videregivet til jer. Man burde i det hele taget overveje flere farveblandninger. Det jeg gør nogle gange er at mikse noget orange i for at varme bruntoner op, eller at blande 2 lignenede farver med hinanden fordi de ikke lige er lyse eller mørke nok. Lige denne kombination havde jeg dog godt nok ikke fundet på.

Her er inspirationsvideoen:

ENGLISH SUMMARY:

I saw Jaclyn Hill mix MAC Coppering and Amber Lights eyeshadow in a recent video and had to try it right away – it’s the perfect copper!

4 thoughts on “Den perfekte blanding

  1. Ela says:

    My god, she puts so many things on her face (and she is in love with everything!)! It makes me realise that I am a complete amateur of make up! But I love the color of those eye shadows!

  2. Haha yes! She knows her stuff – she is a makeup artist and used to work for MAC. However I guess it’s all a matter of taste and her style does probably not meet Scandinavian standards where everything has to be as natural and neutral as possible 😉 I would probably wear this amount of makeup for a night out rather than on a sunny spring day 🙂 But yes, the shade mixture she came up with is just genius!

  3. Nuria says:

    Uh jeg blev også helt vild med looket da jeg så den video! Og det er også bare så fint til dig 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: