Ugens Lieblinge

Guten Abend! Det har været en lang og uspektakulær uge, men i det mindste får man efterhånden set noget dagslys – endda et par enkelte solstråler. Men keine Angst, vi skal ikke snakke om vejret – så er der Lieblinge fra sidste uge.

Ugens Lieblinge 2

Maybelline Illegal Definition Mascara

Jeg tror aldrig før jeg har købt en mascara der hedder noget med “definition” eller “length”. Ellers plejer jeg at gå efter “volume” – jo vildere jo bedre. Grunden til at jeg gav denne et skud var at jeg så den i en youtube video hvor den gav utrolig god længde til vipperne. Mine forventninger var ret lave egentlig, men jeg må sige jeg er rimelig begejstret nu. Der skal lige siges at den ikke giver drama, til gengæld separerede vipper med en overraskende dosis volumen og helt uden klumper. Helt perfekt til hverdagen. Den har en gummibørste som er virkelig nem at arbejde med, vipperne bliver næsten separeret automatisk, så det kan gå hurtigt uden at gå ud over resultatet.

MAC Soba og Cork øjenskygge

Soba på øjenlåget og Cork i globelinien har været min go-to kombination i sidste uge – og faktisk også i forrige. Soba er en neutral medium gullig brun med guld shimmer. Den ser ikke særlig imponerende – faktisk lidt beskidt og kedelig – ud i panden, men der sker noget når den kommer på øjnene. Jeg kan ikke forestille mig en øjenfarve den ikke ville passe til, men vil tro at den går bedst til varme hudtyper. Soba kan sagtens smides på alene, men jeg kan godt lide at parre den med Cork i globelinien. Cork er cirka samme farve som Soba, bare en lille smule mørkere og mat. Smider man noget sort eyeliner in the mix så har man et fantastisk festøje. Både Soba og Cork fungerer desuden udmærket i globelinien sammen med rigtig mange farver på låget.

Catrice All Matt Plus Shine Control Powder

I er sikkert efterhånden træt af mine Catrice ros-hymner, men her kommer endnu et af deres produkter jeg er ret glad for: deres matterende pudder i 020 nude beige. Det er som sådan ikke den bedste pudder jeg nogensinde har prøvet, mest fordi jeg synes løs pudder giver bedre resultater – men hvis man vil have en solid kompaktpudder, er denne en god allrounder: den matterer uden at virke støvet, er meget fin og giver en lille smule dækning, som jeg synes man godt kan trænge til når man frisker op i løbet af dagen, eller natten. Den holder faktisk huden mat ret længe i forhold til de fleste andre og tit dyrere puddere. Efter min mening ligner den Rimmel’s populære Stay Matte Powder rigtig meget. Catrice forhandles ikke i Danmark, men I har mulighed for at bestille i nogle tyske webshops, fx hos Kosmetik Kosmo. Beklager i øvrigt den smadrede indpakning, men til en pris af 25 DKK (!!!) kan man ikke rigtig forvente det helt store emballagemæssigt.

Har I haft nogle favoritter i sidste uge?

I må have en dejlig uge allesammen!

ENGLISH SUMMARY:

This week’s favourites were:

Maybelline Illegal Definition Mascara: I usually go for volumising mascaras, but this one is quite nice: seriously NO clumping and almost automatic separation. No drama, but still acceptable volume and perfect for everyday.

MAC Soba and Cork: I have really been enjoying wearing Soba (satin finish) on the lid and Cork (matte finish) in the crease for the past 2 weeks actually. They are both neutral medium-toned browns with Soba being more on the yellow-golden side and slightly lighter. Both look rather dull and uninspiring in the pan, but don’t be fooled, they transform on the eye into something very flattering and elegant. They go perfectly together and can be amped up with some black liner for a fantastic nighttime look.

Catrice All Matt Plus Powder: Another great product from Catrice. This powder is quite good for a compact powder and actually manages to keep the skin matte for a longer time than some of its more expensive competitors. It gives a teeny amount of coverage which I am often grateful for when touching up. Excuse the grubby packaging, but at a price of 3,50 EUR you cannot expect miracles when it comes to the prettiness or durability of the packaging.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: